Jānim Jubaltam «Dinner in the sky» pietrūka tomātu sulas, bet tika apgūts īpašs triks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Rīdziniekiem un Rīgas viesiem jau atkal ir iespēja izbaudīt pusdienas piecdesmit metru augstumā virs Rīgas. Rīgā ir atgriezies īpašais restorāns «Dinner in the sky», kurš viesiem sniedz iespēju nogaršot dažādu šefpavāru īpašos ēdienus, baudot Vecrīgas skatus.

Grupas «Prāta vētra» dalībnieks Jānis Jubalts uzsver, ka pusdienas gaisā ir lielisks piedzīvojums, kurš būtu jāizbauda ikvienam.

Turklāt mākslinieks ir drošs, ka maltīte būtu vēl pikantāka, ja galdiem būtu stikla virsmas un būtu iespējams redzēt, kas notiek lejā: tas liktu vēderam apmest pāris kūleņus.

Jānis nebaidās no augstuma, bet zina, ka šādos pusdienošanas veidos galvenais ir ēst un neskatīties lejā.

«Gribēju nobaudīt gaisā tomātu sulu. Tā ir īpaša sula, mana mīļākā jau no bērnības; lai cik dīvaini, lidojot ar lidmašīnu, tā garšo pilnīgi citādi nekā uz zemes, būtu interesanti notestēt tieši šo sulu, pusdienojot gaisā,» tā Jānis.

Jānis stāsta, ka atceras jau bērnībā gājienus uz veikalu, kur blakus bija sulu automāti, kur bija iespēja dzert ābolu vai tomātu sulu. Blakus stāvēja glāzes ir ūdeni, karotītēm un sāli.

Šādas pusdienas Jānis uzskata par lielisku vasaras iesākuma svinēšanu, lielisks veids, kā atklāt vasaras piedzīvojumus.

Pasākuma ietvaros Jānis apguva šampanieša atvēršanu, izmantojot zobenu. Mēģinot īpašo pudeles atvēršanas metodi, Jānim izdevās to atvērt ar ceturto reizi, kas ir ļoti labs rādītājs.

Zobena Jānim mājās nav, bet vēlāk vīnzinis Jānis Kaļķis iemācīja Jubaltam atvērt pudeli, zobena vietā izmantojot mobilo telefonu.

«Šis triks nu būs mans ballīšu triks vismaz gadu. Mājās trenēšos un vēlāk pārsteigšu draugus,» priecājas Jānis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu