Populārs aktieris arestēts par sievas nošaušanu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Maikls Leiss, kurš popularitāti iemantojis ar lomām filmās «The Shield» un «Forrest Gump», otrdien arestēts par savas sievas nošaušanu.

Sieviete atrasta mirusi savā mājā jau aprīlī, bet izmeklēšanas rezultātā slepkava aizturēts tikai maijā.

Policija slepkavību izskatījusi kā pašnāvību līdz mirklim, kad anonīms ziņotājs piezvanījis policijai un pateicis, ka vīrietis bārā ikvienam lielījies ar sievas nošaušanu un tikšanu sveikā cauri, pamatojot, ka tā noticis tāpēc, ka viņš ir populārs.

Foto: TT NYHETSBYRN

Bāra apmeklētāji atrasti un nopratināti, un pēc tam arestēts pats populārais aktieris, kurš aresta mirklī nav slēpis savu sašutumu un aplaimojis policistus ar necenzētu vārdu birumu.

Pāris bija precējušies kopš 2003.gada un laulībā dzimuši divi bērni, kuri atradās mājās mirklī kad viņu tēvs nošāvis māti.

Kā izrādās policiju uz mājām izsaucis pats vaininieks, stāstot, ka tikko atgriezies mājās un pirmajā mājas stāvā atradis sievas līķi.

Kaimiņi ir šokā par šādu traģēdiju, jo no kaimiņu mājas nav dzirdējuši nevienu strīdu, pāris bijuši ļoti laimīgi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu