Lea Mišela ir satikusies ar vēl vienu «Glee» kolēģi, kurš tas ir? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise, seriāla «Glee» zvaigzne Lea Mišela beidzot atzinusi, ka vēl pirms filmēšanās seriālā ir satikusies ar Metjū Morisonu. Lea vēl bijusi kopā ar Metjū, kad iepazinusies ar Koriju Monteitu un iemīlējusies viņā.

Baumas par Leas Mišelas un Metjū Morisona romānu sabiedrībā virmo jau sen. Pēdējos gadus bijušie mīlnieki šīs baumas ir veiksmīgi nolieguši.

Beidzot Mišela ir atzinusi patiesību, uzrakstot grāmatu «Brunette ambition», kurā sieviete stāsta par saviem vīriešiem, arī par Metjū.

Kā izrādās, dodoties filmēties pirmajai seriāla «Glee» sērijai, aktieri vēl bijuši pāris, viņi kopā strādājuši Brodvejā dažādos iestudējumos un tā uzplaukušas jūtas. Pirmo reizi satiekot pārējos aktierus, viņa iepazinusies ar Koriju Monteitu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Vēlāk tieši šīs tikšanās dēļ viņa pielikusi punktu savam romānam un sagājusi kopā ar Monteitu, kurš vēlāk narkotiku pardozēšanas dēļ aizgāja no dzīves.

Nu aktrise atkal ir brīva un daudz laika pavada kopā ar Metjū, vai vecās jūtas sāk uzplaukt no jauna?

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu