Rikijs Mārtins vēlas vēlreiz iznākt no «skapja» (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populārais dziedātājs Rikijs Mārtins nožēlo, ka nav iespējams vairāk kā vienu reizi iznākt publiski no «skapja» un visiem paziņot, ka viņš ir homoseksuālis. Dziedātājam atzīšanās un jaunā dzīve sagādā tik lielu prieku, ka viņš vēlas to pirmo sajūtu, pasakot patiesību, piedzīvot vēl un vēl.

Populāro dziesmu «Livin' la Vida Loca», «She Bangs» un «She's All I Ever Had» izpildītājs tikai 2010.gadā paziņoja visiem saviem faniem, atbalstītājiem un arī noliedzējiem, ka ir gejs. Mūziķis to paziņoja ar ierakstu savā oficiālajā mājas lapā.

Mārtins atklāj, ka sajūta, iznākot no «skapja», ir lieliska, tas ir mirklis, kad saproti, ka visas tavas bailes ir bijušas tavā galvā un realitātē nekas nemainās.

Mūziķis priecājas, ka joprojām saņem lielu atbalstu no savas ģimenes un faniem, viņš zina, ka daudzi joprojām neiziet no «skapja», jo sabiedrība nepārtraukti mēģina uzspiest viedokli, ka mīlestība ir kas slikts, ja paziņosi, ka esi gejs, tu kļūsi par sātana iemiesojumu.

Rikijs Mārtins savā ģimenē audzina piecus gadus vecus dvīņus Mateo un Valentino.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu