Noskaties: «Juventus» dzied M.Šverna dziesmu «Mans zirgs» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau 15. maijā klajā nāks latviešu pagrīdes mūzikas apvienības «Baložu Pilni Pagalmi» un tās līdera Māra Šverna dziesmu kaverversiju izlase «Brāļi un Māsas», kuras veidošanā piedalās arī koris «Juventus». Koris piedāvā noklausīties ieskaņoto M. Šverna dziesmu «Mans zirgs» un noskatīties video. Video filmēts mākslas centra «Totaldobže» bijušajās telpās VEF. Diriģents - Rūdolfs Krēsliņš. Ieraksta procesu filmēja un montēja režisore un dzejniece Alise Zariņa.

Jau iepriekš ziņots, 15. maijā plkst. 19 Kalnciema kvartālā tiks prezentēts sešpadsmit latviešu muzikālo apvienību lolotais Māra Šverna dziesmu kaverversiju albums «Brāļi un Māsas». Albuma veidošanā piedalījušās grupas un solisti - Elizabete Balčus, «Satellites LV», «Inokentijs Mārpls», «Gaujarts», «Alis P», «Laika suns», «Pieneņu vīns», koris «Juventus», «Oranžās brīvdienas» un daudzi citi. Albuma prezentācijas koncertā piedalīsies lielākā daļa albumā iekļauto grupu un mākslinieku.

Albuma idejas autors, producents un izdevējs ir grupas «Hospitāļu iela» izveidotā biedrība «HI».

www.facebook.com/marissverns.braliunmasas

Mans zirgs from alise zarina on Vimeo.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu