LTV: «Ar Latvijas sniegumu Eirovīzijā esam apmierināti» (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Latvijas pārstāvju - grupas «Aarzemnieki» – uzstāšanos starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija 2014» vērtējam pozitīvi. Par pozitīvu iespaidu liecina arī skatītāju uzmundrinošās atsauksmes sociālajos tīklos un klātienē koncertā. Latvijas Televīzija (LTV) analizēs «Eirovīzijas 2014» darba rezultātus un pieņems lēmumus, kuros virzienos vajadzētu pilnveidoties un mainīties,» uzsver LTV valdes loceklis programmas attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs.

Grupa «Aarzemnieki» vakar, 6.maijā, uz Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves kāpa otrie, lai 16 valstu konkurencē cīnītos par vietu finālā 10. maijā. Finālā grupa neiekļuva, tomēr priekšnesuma laikā zālē bija vienas no lielākajām ovācijām kā skatītāju atbalsts mūziķiem.

Otrais konkursa pusfināls notiks 8.maijā pulksten 22.00. Par 10 vietām pusfinālā sacentīsies mūziķi no Maltas, Izraēlas, Norvēģijas, Gruzijas, Polijas, Austrijas, Lietuvas, Somijas, Īrijas, Baltkrievijas, Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas, Šveices, Grieķijas, Slovēnijas un Rumānijas.

Pusfinālā balsos arī Itālijas, Lielbritānijas un Vācijas iedzīvotāji. Šo valstu mūziķi gan pusfinālā nestartēs, jo pēc sacensību noteikumiem valstis dalībai finālā kvalificējušās automātiski kā tā saucamā «Lielā piecinieka» valstis.

Konkursā šogad kopumā piedalās 37 valstis. Pusfinālus un finālu Latvijā var vērot tiešraidē LTV1 un ltv.lv mājas lapā.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls norisināsies 10.maijā.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu