Foto: Apskati fotogrāfiju, kura samulsināja visus Sāras Džesikas Pārkeres fanus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Sāra Džesika Pārkere ievietoja portālā «Instagram» fotogrāfiju, kurā redzama ejam pa Ņujorkas ielām ar iepirkumu maisiņu rokās. Fotogrāfijai pievienotais teksts par atgriešanos Ņujorkā, vēlmi priekā pateikt visai pasaulei, ko viņa dara, lika visiem domāt, ka ir sākta filmas «Sekss un lielpilsēta» trešās daļas uzņemšana.

Izrādās, fotogrāfijai nav nekāda saka ar filmu «Sekss un lielpilsēta», aktrises fotogrāfija un ieraksts par vēlmi izkliegt visai pasaulei savu prieku saistās ar veikalu tīklu «Bloomingdales» un aktrises parakstīto līgumu veidot zīmolam savu apavu kolekciju.

Foto: Instagram

Fanu apjumumu izraisīja kurpju iepakojums Sāras rokās, jo arī viņas tēls Kerija Bredšova vienmēr ir pārņemta ar jaunām kurpēm.

Runājot par filmu «Sekss un lielpilsēta», ir apstiprināts, ka tiks uzņemta filmas trešā daļa, bet filmēšana vēl nav iesākta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu