Pasniegti apbalvojumi «Laiks Ziedonim» (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Imanta Ziedoņa fonds «Viegli» dzejnieka dzimšanas dienas vakarā cildināšanas ceremonijā pasniedzis apbalvojumu «Laiks Ziedonim», piecās nominācijās godinot laureātus, kas iedvesmojuši Latviju kļūt labākai.

Par laureātiem kļuva jaunais zinātnieks Vjačeslavs Kaščejevs, Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) direktors Andris Vilks, skolotāja Ilga Ivanova, kalējs Jānis Nīmanis, kā arī Slišānu saime.

Kaščejevs sumināts nominācijā «Zinātne «Taureņu uzbrukums»», kurā apbalvo par sasniegumiem kādā akadēmiskā nozarē, kurā Latvijā tiek piešķirts doktora grāds.

Vilks atzīts par labāko nominācijā «Dzīve literatūrā «Bize»», kurā apbalvo par izciliem sasniegumiem un personību, radot, tulkojot, mācot, izplatot vai izdodot latviešu literatūru.

Nominācijā «Bērni un jaunieši «Rabarbers» par izciliem sasniegumiem darbā ar bērniem un jauniešiem sveikta skolotāja Ivanova no Zilupes.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu