Džekijs Čans atbalsta nāvessodu narkotiku izplatītājiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džekijs Čans par spīti faktam, ka viņa dēls šobrīd atrodas apcietinājumā par narkotiku lietošanu un pārdošanu, atbalsta nāvessoda piespriešanu tiem, kuri pārdod narkotikas. Ar šādu paziņojumu aktieris uzstājies konferencē.

Aktieris Džekijs Čans paziņojis, ka ir gadījumi, kad viņš atbalsta nāvessodu. Ir cilvēki, kuri kaitē tūkstošiem cilvēku, kuriem ir vienalga, ka viņi pazudina jaunus cilvēkus un pat bērnus. Tieši šādi cilvēki ir pelnījuši nāvessodu.

Čans zina, ka cilvēki, kuri pārdod narkotikas, nedomā par sekām, bet tikai par savu labumu un, pat zinot, ka nogalina miljonus ar savu rīcību, par to nepārdzīvo, jo no nāves gūst peļņu.

Čans komentējis arī dēla iekļūšanu narkotiku valgos, sakot, ka visu laiku domājis, ka cilvēks trīsdesmit divu gadu vecumā ir pieaudzis, bet nu sapratis, ka dēls joprojām ir tikai puika, un nu koncentrējas uz to, lai dabūtu viņu ārā no cietuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu