Video: Hopkinsu saviļņo paša komponēts valsis (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Holivudas aktieris, «Oskara» balvas laureāts sers Filips Entonijs Hopkinss (Anthony Hopkins) īstenojis vienu no saviem sapņiem. Viņš beidzot pēc 50 gadu pārtraukuma dzīvajā izpildījumā baudījis paša sacerētu valsi. Video, kurā dokumentēta aktiera līdzi jušana, aizgrābtā klausīšanās, aplūkots jau ceturtdaļmiljonu reižu.

Izrādās, pirms kļūšanas par aktieri Hopkinss jaunībā aizrāvies ar komponēšanu. Pirms 50 gadiem sakomponēto valsi gan nevienam rādīt viņš neuzdrošinājās, līdz kādā televīzijas pārraidē uzdūries holandiešu klasiskās mūzikas vijolnieka un valšu popularizētāja Andrē Riu (Andre Rieu) koncertam.

Sekojis zvans uz Riu Ņujorkas biroju, nosūtītas minētā valša notis, un skaņdarbs beidzot piedzīvojis pirmatskaņojumu.

Kā liecina «BilesuServiss.lv» informācija, Andrē Riu 6. jūnijā uzstāsies Rīgā. Nav zināms, vai viņš izpildīs arī Hopkinsa valsi, taču vijolnieka programmā iekļauti Johana Štrausa valši, kā arī melodijas no operām, operetēm, mūzikliem un pat grupas «ABBA» kompozīcijas.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu