«Ledus sirds» albums jau septīto nedēļu numur 1 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Muzikālās ziemas animācijas filmas «Frozen» («Ledus sirds») skaņu celiņš saglabājis 1. vietu ASV pieprasītāko mūzikas ierakstu topā, ziņo «billboard.com».

Pateicoties animācijas filmas iznākšanai DVD un «Blu-ray» formātā, nedēļas griezumā filmas skaņu celiņš pārdots 202 000 eksemplāru, liecina kompānijas «Nielsen SoundScan» ceturtdien izlaistie dati. Kopumā albums pārdots jau 1,6 miljonos kopiju. Šī ir jau septītā nedēļa, kad šis skaņu ieraksts gozējas uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Kopumā topā šis albums ir jau 17 nedēļas.

Albuma galvenais singls, Adīnas Menzelas (Idina Menzel) dziedātā melodija «Let It Go» (skat. video) arīdzan iekļuvusi singlu topa pirmajā desmitniekā.

No jaunumiem augstākā pozīcija reperim YG. Viņa albums «My Krazy Life» ar 61 000 kopiju numur 2. Aktuālais singls no albuma ir kopdarbs ar kanādiešu reperi Dreiku «Who Do You Love?» (skat. video).

Poproka apvienība «Foster The People», kas pirms pāris gadiem satricināja topus ar vasarīgo dziesmu «Pumped Up Kicks», ar jauno plati «Supermodel» startē 3. vietā.

Dabstepa princis «Skrillex» ar savu negaidīti izdoto albumu «Recess» numur 4.

Aktrises Teilores Momsenas (Taylor Momsen) grupa «The Pretty Reckless» ar ierakstu «Going to Hell» kā jaunums 5. vietā.

Farels Viljamss (Pharrell Williams) jeb vienkārši Farels ar otro soloalbumu «G I R L» spiests samierināties ar 6. vietu. Nedēļas griezumā Farela albums pārdots 45 000 eksemplāru.

Enrike Iglesiass ar «Sex and Love» numur 8.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 22%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu