«Nabaklab» svinēs piecu gadu jubileju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 4. aprīlī, notiks radio «Naba» kluba «Nabaklab» piecu gadu jubilejas svinības, informēja kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. «Nabaklab» piecu gadu jubilejā klubu uz tā skatuves sveiks elektroniskās mūzikas apvienība «Miami Mall» no Šveices, «Hipstokrātija» un mūziķis Roberts Gobziņš ar savu grupu «Resnie putni», kuri šajā vakarā izpildīs īpašu, Hardija Lediņa iedvesmotu programmu «Hardija Lediņa valši un polkas».

Par muzikālo atmosfēru kluba «chill-out» zālē gādās radio «Naba» raidījuma «Dabsolis» dīdžeji, savukārt pirms un pēc koncerta par svētkiem atbilstošu noskaņu rūpēsies DJ apvienība «Ej apskrieties».

Kā pastāstīja Āboliņš, «Nabaklab» ir mazāk komerciālas mūzikas klubs, kas savu darbību sāka 2010. gadā. Kopš tā atklāšanas klubā viesojušies ap 600 ārvalstu mūziķu, tajā skaitā «Chinawoman», «Lapko», «Covenant», «Scar Symmetry», «Voivod», «De/Vision», «Jarboe», «Sham 69», «Touche Amore», «Dr. Ring Ding» un daudzi citi. Klubs regulāri piedāvā plaši pazīstamu mūziķu koncertus arī ārpus savām telpām, tādējādi apmeklētājiem piedāvājot apmeklēt «God Is An Astronaut», «Laibach», «Reel Big Fish» un «Converge» uzstāšanās, un kopš 2010.gada ir arī viens no festivāla «Laba Daba» rīkotājiem.

«Nabaklab» atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Pasākuma sākums būs plkst.21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu