«AraabMUZIK» šovakar pārcelts uz «Coyote Fly» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. martā Rīgā amerikāņu mūziķa «AraabMUZIK» priekšnesums, kā arī bundzinieka konkurss un pašmāju mākslinieku koncerts pārcelti uz klubu «Coyote Fly» (iepriekš izziņotās «Sapņu fabrikas» vietā). Programma – bez izmaiņām.

(pārcelta koncerta norises vieta)

«Ashnikko» un «NiklāvZ»

Amerikāņu izcelsmes Latvijā dzīvojošā repere «Ashnikko» un multiinstrumentālisti «Rick Feds» un «NiklāvZ» apvienosies kopīgiem priekšnesumiem Rīgā («Coyote Fly») un Viļņā, iesildot publiku «araabMUZIK» šovam 24. martā Rīgā un 25. martā Viļņā, informē koncertu rīkotāju pārstāvis Aivars Līpenītis.

Latvijas mūziķu uzstāšanās laikā varēs dzirdēt elektronisko semplu un bītu izpildītāja «NiklāvZ» solo priekšnesumus un kopdziesmas ar amerikāņu hiphopa izpildītāju «Ashnikko», kā arī sastrādāšanos duetā un trio ar «Rick Feds», kurš radīs ar elektroniskiem efektiem papildinātas bungu skaņas, izmantojot individuāli veidotu mūzikas instrumentu komplektu.

«Ashnikko» jeb Eštone Keisija Baltijā pēdējos gados iemantojusi popularitāti gan ar saviem solo skaņdarbiem, gan sadarbību ar hip-hop un elektroniskās mūzikas producentiem un izpildītājiem. Viņa uzstājusies tādos mūzikas pasākumos kā festivāls «Pestivals», «The Baltic Scene», Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls un citi.

«NiklāvZ» jeb Niklāvs Sekačs izdevis vairākus mūzikas albumus, klausītājiem nododot savus oriģināldarbus eksperimentālajā mūzikā. Viņš ir apvienības «Dirty Deal Audio» dalībnieks, nereti uzstājas klubos Baltijā. Uzreiz pēc koncertēšanas «araabMUZIK» Baltijas turnejā «NiklāvZ» un «Ashnikko» dosies pārstāvēt Latviju kaimiņvalstī notiekošajā mūzikas biznesa pasākumā «Tallinn Music Week» («Tallinas Mūzikas nedēļa»).

«Rick Feds», īstajā vārdā Rihards Fedotovs, ir multiinstrumentālists, kurš visā pasaulē sadarbojies ar džeza un gospeļu mūziķiem, kā arī producentiem un dīdžejiem. Fedotovs savu talantu attīstījis, studējot ASV, kur nokļuva, pateicoties apjomīgā konkursā iegūtai stipendijai. Pēdējoreiz plašākai publikai Latvijā «Rick Feds» ar savu multimediju mākslinieku grupu «Rick Feds Society» bija vērojams, iesildot grupas «Instrumenti» koncertus Rīgā.

Rīgā pasākuma vakarā pirms koncertiem notiks bundzinieku konkurss, kur noskaidros radošāko bundzinieku Latvijā. Atlase konkursam noslēgsies 20.martā.

araabMUZIK
araabMUZIK Foto: Publicitātes foto

«AraabMUZIK» savā muzikālajā gaumē ietekmējies no «Dr.Dre», «Hi-Tek», «Dj Khalil». Jau no desmit gadu vecuma mūziķis apguvis bungu spēli, vēlāk pievērsies taustiņinstrumentiem. Viņš jau vairākus gadus rada un izpilda skaņdarbus, izmantojot mūzikas producēšanas un atskaņošanas iekārtu MPC.

«AraabMUZIK», pēc koncerta organizatoru teiktā, ir, iespējams, ātrākais un ritmiskākais šīs skaņu mašīnas virtuozs. Mūziķa bungu un efektu pavadījumus novērtējuši un savos skaņdarbos izmanto «Young Jeezy», «Ludacris», «ASAP Mob», «Fabolous» un citi. «araabMUZIK» bijis albumu līdzproducents «50 Cent», «Lloyd Banks» un «Mt Eden». «araabMUZIK» uzstājies kopā ar «Skrillex», «ASAP Rocky», «Baauer» u.c. Mūziķis arī veidojis remiksus vairāku atpazīstamu mūziķu skaņdarbiem, kas ieguvuši popularitāti klausītāju vidū internetā.

Pasākumus Rīgā un Viļņā organizē «IC Concerts». Biļetes uz pasākumu Rīgā pieejamas «Ticketpro» tīklā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu