Šonedēļ Rīgā «Queen» ģitārists Braiens Meijs (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Queen» ģitārists Braiens Meijs (Brian May) vēl pirms sešiem gadiem viesojās Rīgā ar pamatīgu, skaļu roka šovu – Fredija Merkūrija vietu pie mikrofona bija ieņēmis «Free» vokālists Pols Rodžers, bet pie bungu sišanas uz vienu dziesmu tika pat Ivars Godmanis. Pēdējos gados nu jau 66 gadus vecais ģitāras dievs Meijs ieairējis mierīgākos ūdeņos. Viņš atradis jaunu mūzu - televīzijas šovu un mūziklu zvaigzni Keriju Elisu (Kerry Ellis), sacerējis viņai vairākas dziesmas, un kopā ar viņu devies akustiskā ceļojumā - sveču gaismas koncerttūrē «The Candlelight Concerts». Koncerts Rīgā jau 18. martā.

Ierakstīts arī albums ar šādu pašu nosaukumu, kura virsuzdevums ir pievērst uzmanību dzīvnieku tiesībām, īpaši lauvu izmiršanas problēmai Ārikā.

Rīgas koncertā būs iespēja klausīties gan akustiski aranžētas melodijas no «Queen» klasikas («Somebody to Love», «Love of My Life»), gan arī abu mākslinieku sacerētas dziesmas, kā arī kaverversijas.

Protams, koncerts ar mūziķu stāstiem iz dzīves notiks sveču gaismā. Kā gan citādi? Romantiski un mājīgi.

Noskaties Braiena aicinājumu Latvijas publikai.

)

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu