Monako princis Alberts taisnojas par šķiršanos no sievas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Monako princis Alberts intervijā žurnālam «People» atklājis, ka ir pārsteigts par nepatiesajām ziņām, kuras bija izplatījušās ārvalstu bulvārpresē. Tas, ka viņa sieva, Monako princese Šarlēna, ir viņu pametusi, esot pilnīgas muļķības.

«Tas ir neticami, ka mums visu laiku ir sevi jāattaisnojas par kaut ko,» 57 gadus vecais Alberts atklāja intervijā un noliedza ziņas par šķiršanos no sievas. «Tas ir smieklīgi. Nespēju noticēt, ka šādi stāsti atkal uzvirmojuši.»

Šādu komentāru Monako princis Alberts sniedzis pēc tam, kad bulvārpresē parādījušās vairākas ziņas, ka viņa sieva, Monako princese Šarlēna īsi pēc dzemdībām pametusi viņu.

Izrādās, ka Šarlēna ar bērniem bija devusies ceļojumā uz Franciju, tāpēc kādu laiku karaliskais pāris dzīvoja šķirti. Karaļpāra Monako mājās šobrīd norit remontdarbi, tāpēc Šarlēna ar dvīņiem devusies uz mierīgāku vietu.

Monako karaliskā pāra ģimenē 2014.gada 10.decembrī piedzima dvīņi Gabriela un Žaks.

Saskaņā ar Monako likumiem pirmdzimtais ieņem tuvāko vietu rindā uz troni, taču priekšroka dota puikām. Lai arī Gabriela piedzimusi divas minūtes ātrāk par Žaku, pirmais rindā uz troni ir viņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu