Izjukusi diskopanka grupa «The Rapture»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no grupām, kas aptuveni pirms desmit gadiem aizsāka diskopanka (disco punk) jeb dance-punk mūzikas kustību, «The Rapture», paziņojusi, ka beidz pastāvēt. To apstiprina arī grupas izdevniecība «DFA Records».

Oficiāls izjukšanas apstiprinājums no grupas puses gan nav izplatīts.

Par izjukšanu paziņojis «DFA Records» menedžeris Džonatans Galkins (Jonathan Galkin).

Grupa dibināta 1998. gadā Ņujorkā un plašāku ievērību guva ar singlu «House Of Jealous Lovers», kurš tika iekļauts grupas debijas albumā «Echoes».

«The Rapture» kādā Ņujorkas klubiņā ievēroja Džeimss Mērfijs (James Murphy), viens no DFA producentiem, kaut arī grupa sniedza vienu no saviem neveiksmīgākajiem koncertiem – uzstāšanās laikā noplīsa lielākā daļa tehnikas, taču, par spīti visam, «The Rapture» turpināja spēlēt. Pēc koncerta Mērfijs uzaicināja grupu uz ierakstu studiju, kur tad pirmās dienas viņi apsprieda savus mīļākos māksliniekus, sākot ar «Happy Mondays» un «Primal Scream», beidzot ar «Gang Of Four» un «Liquid Liquid».

2007. gadā izdots otrs albums «Pieces Of The People We Love» (skat. recenziju)





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu