Farela soloalbums iekaro UKTop40 (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūziķis un producents Farels Viljamss (Pharrell Williams) iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu ar savu jaunāko soloalbumu «G I R L», ziņo «nme.com». Savukārt viņa populārais singls «Happy» noslīdējis uz 2. vietu.

Šis ir pirmais Farela numur viens albums, kas seko 2006. gada veikumam «In My Mind» (skat. recenziju), kas tolaik debitēja Apvienotās Karalistes albumu topa 7. vietā. Farela pirmā grupa «N*E*R*D» tā arī ne reizi nav spējusi ielauzties top10.

«G I R L»
«G I R L» Foto: Publicitātes foto
Foto: Reuters/ScanPix

38 gadus vecais reperis, uzņēmējs, izdevējs Riks Ross (Rick Ross) ar savu jaunāko plati «Mastermind» kā jaunums numur 11. Albumā piedalās virkne hiphopa pasaules zvaigžņu: Jay-Z, Jeezy, The Weeknd, Kanye West, Big Sean, Meek Mill, Lil Wayne, French Montana, Diddy, Scarface, Sizzla, Mavado, Z-Ro u.c.

No plates jau izdoti tādi singli kā «The Devil Is a Lie» un «War Ready», kā arī veicināšanas skaņdarbi «Box Chevy» un «No Games».

Aktuālais singls «Nobody» aizgūts no klasiskā «Notorious B.I.G.» skaņdarba «You’re Nobody (Til Somebody Kills You)» un atsaucas uz 2013. gada incidentu, kad notika atentāts pret Rosu. Agri no rīta uz automašīnu, kurā atradās Ross un viņa draudzene, tika raidīti vairāki šāvieni. Uzbrukumā neviens necieta, taču satraukumā Ross zaudēja kontroli pār automašīnu «Rolls Royce» un ietriecās kādā ēkā.

Singlu konkurencē Farelu tronī nomaina britu deju mūzikas producents un dīdžejs Rovans Džonss (Rowan Jones) aka «Route 94» ar dziesmu «My Love» (sat. video).

Lilija Alena ar savu «Gaisa balonu» («Air Balloon») kā jaunumus numur 7.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu