«Dejo ar zvaigzni» ceturtā raidījuma aizkulises pārsteidz ar milzīgu enerģijas lādiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.martā norisinājās šova «Dejo ar zvaigzni» ceturtais raidījums, kurā savu dejotprasmi demonstrēja desmit pāri, beigu beigās šovu pameta dziedātāja Lolita Novikova un dejotājs Andris Antuzevičs.

Šova «Dejo ar zvaigzni» lielākais pluss ir fakts, ka dalībnieki apzinās, ka pēc nodejošanas un žūrijas kritikas dzirdēšanas viņiem ir iespēja doties uz fanu zonu, kur tos sagaidīs viņu mīļie cilvēki ar ziediem, gavilēm un izsaucieniem, ka tieši viņi ir labākie.

Trešā raidījuma aizkulisēs dejotājus īpaši aktīvi atbalstīja viņu tuvākie draugi un ģimenes locekļi, kuri uzticīgi jau nedēļām ilgi katru svētdienu dodas uz šovu «Dejo ar zvaigzni» un atbalsta savus mīļos.

Kā nekā pēc žūrijas kritikas, galvenokārt par tērpu izvēli un fizisko formu, dalībniekiem ir ļoti vajadzīgs apskāviens no sev mīļajiem, tiem, kuri viņus pieņem tādus, kādi viņi ir.

Atbalstītāju rindās varēja manīt dziedātājas Lolitas Novikovas meitu Rebeku, uzņēmēju Kristīni Lindenblati, mākslinieku Kašeru, Elmāra Taņņa bērnus, dziedātājas Lienes Greifānes vīru Igoru, tāpat arī Evijas Skultes mīļoto vīrieti Rimvīdu Martinaiti, visi šie cilvēki ir neatsverams atbalsts katrā svētdienas vakarā.

Aizkulisēs lielu prieku saņēma Anna Lieckalniņa, kurai par godu bija izveidots plakāts, bijusī televīzijas seja nespēja slēpt sajūsmu par plakātu un priecājās aizkulisēs, jo šova laikā šis bija viņas pirmais plakāts.

Toties Annas Lieckalniņas deju partneris Jānis Strēlnieks nespēja būt pozitīvi noskaņots un visas savas negācijas izgāza uz presi, izrādot, cik ļoti mīl savu meiteni, uzstājīgi kliedzot, lai viņu fotografē pirms skūpsta.

Pavārs Elmārs Tannis uzstājās ar lauztu kājas pirkstu. Ja staigāšana pavāram sagādāja sāpes, tad dejošana radīja elli emociju ziņā, bet Elmārs lieliski tika galā un,ierodoties aizkulisēs, spēja būt tikpat pozitīvs un prieka pilns kā vienmēr.

Dziedātāja Liene Greifāne, saņemot tik labu žūrijas novērtējumu par savu centību, ieguldīto darbu, atkal jūtas zirgā un ir atguvusi vēlmi mācīties jaunas lietas, palikt arvien labākai un labākai. Māksliniece aiz saviļņojuma nespēja pat valdīt asaras, atrodoties aizkulisēs.

Dalībnieki pēc apsveikumu saņemšanas varēja izvēlēties doties uz aizkulisēm, atpūsties kafejnīcā, kur iespējams malkot dažādus dzērienus un vērot šovu ekrānā, vai palikt zālē un no stūrīša ar ovācijām atbalstīt savus kolēģus. Šoreiz vairums izvēlējās uzturēties aizkulisēs un atpūsties pēc dejošanas, kā nekā ir jau pagājušas četras šova nedēļas.

Beigu beigās šovu pameta dziedātāja Lolita Novikova un dejotājs Andris Antuzevičs, šovā atstājot aktrisi Eviju Skulti un Raimondu Andersonu.

Pēc šova dodoties ceļā uz banketu, dalībniekos valdīja miers, pacilātība, smaidi. Ceturtā šova nedēļa ir iedevusi jaunu enerģijas lādiņu šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu