«Weekend Festival Baltic» paziņo galveno dīdžeju sarakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas festivāls «Weekend Festival», kas sākotnēji tika organizēts Helsinkos, Somijā, tagad paplašina savu darbības loku, izplešoties uz Baltiju - Pērnavu Igaunijā, kur tas notiks šogad, no 6. līdz 8. augustam. Iepriekšējos gados Somijā biļetes uz festivālu tika pilnībā izpārdotas, un, ievērojot lielo pieprasījumu no Baltijas valstīs dzīvojošo apmeklētāju puses, lēmums par tā izplešanos Baltijas valstu virzienā bija pašsaprotams.

Jaunais festivāls tiks rīkots skaistā vietā Pērnavas pludmalē, un tas piedāvās neaizmirstamu šobrīd deju mūzikā visaugstāk kotēto viesmākslinieku sarakstu.

Šajā pasākumā, ko nedrīkst palaist garām, kā galvenie viesmākslinieki uzstāsies daudzus miljonus ierakstu kopiju pārdevušais Deivids Geta un dīdžejs Hārdvels, kurš ir divas reizes saņēmis žurnāla «DJ Magazine» balvu kā vislabākais dīdžejs. Citu liela kalibra viesmākslinieku starpā minami Fēlikss Jāens, kurš kļuva pazīstams ar megahitu «Cheerleader», Robins Šulcs, Example + DJ Wire, dīdžeju un producentu duets «Tungevaag & Raaban», grupa «HeavyWeight», producentu un dīdžeju duets «Super8 & Tab» un uzlecošā somu zvaigzne – grupa «The Second Level», kas pērn uzstājās Tallinā, «Lauluväljak» dziesmu svētku estrādē kā Deivida Getas iesildītāji.

Festivālā «Weekend Festival Baltic» būs vairākas skatuves, telšu pilsētiņa, kā arī dažādi festivāla pasākumi apmeklētājiem. Pēc festivāla organizētāja Hardi Looga teiktā, festivāla mērķis ir izveidot neaizmirstamu, pārsteigumiem pilnu pludmales ballīti ar jauniem vizuāliem elementiem. Festivāla apmeklētāju ērtībām tiks organizēta arī autobusu satiksme no Tallinas un Rīgas līdz Pērnavai un atpakaļ. Sīkāka informācija drīzumā būs pieejama mūsu mājas lapā www.weekendbaltic.com. Par pārējo viesmākslinieku dalību tiks paziņots 23. martā.

Iepriekšēja reģistrācija festivāla biļešu iegādei sāksies 23. martā, mājas lapā www.weekendbaltic.com. Reģistrējoties iepriekš, Jūs varat rezervēt ieejas biļetes 2 dienām par 59 EUR ar atlaidi (pilnā cena – 69 EUR) un ieejas biļetes 3 dienām par 79 EUR ar atlaidi (pilnā cena – 99 EUR). Biļetes iepriekšpārdošanā – no 30. marta līdz 5. aprīlim. Parastā biļešu tirdzniecība sākas 7. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu