TVNET lasītāju simpātijas balvu iegūst reperis Edavārdi (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Veselu mēnesi jūs, lasītāji, aktīvi balsojāt par TVNET lasītāju simpātiju - vienu no pieciem izvirzītajiem māksliniekiem uz TVNET Gada mākslinieka titulu. Spraigā cīņā starp grupām «Laika suns», «The Sound Poets», sintezatoru pavēlnieku Kasparu Tobi un Birutu Ozoliņu un Dj Monsta lielākā atbalstītāju armija izrādījās «karmas kačātājam» - reperim Edavārdi.

Edavārdi oficiālajā «Zelta Mikrofona» saviesīgajā vakarā klubā «Just» saņēma ne tikai TVNET lasītāju simpātijas balvu, kas nozīmē, ka mūziķim tiks sniegts informatīvais atbalsts visa gada garumā, bet arī klātesošo ballītes viesu neviltotus aplausus un ovācijas.

Atgādinām, ka 5. marta vakarā Latvijas Nacionālajā teātrī risinājās Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» svinīgā koncertceremonija, kurā tika noskaidroti ieraksti, ko žūrija atzinusi par labākajiem 2013. gadā. Visvairāk balvu piešķirts Donam, kurš bija nominēts četrās kategorijās un saņēma trīs «Zelta Mikrofonus».

Nominācijā «Labākais hiphopa albums» Edavārdi piekāpās kolēģim Pikaso.

Ar balvu par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā tika godināta leģendārā grupa «Pērkons», kuras izpildītā «Mana dienišķā dziesma» kļuva par saviļņojošu ceremonijas noslēgumu.

Mūzikas ierakstu gada balvu Zelta Mikrofons organizē Latvijas skaņu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) sadarbībā ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību (LaIPA) un Micrec PM. Balvas ģenerālsponsors ir SMScredit.lv. Atbalsta tirdzniecības parks «Alfa». «Zelta Mikrofona» rīkotāji izsaka lielu pateicību žūrijai, sadarbības partneriem un informatīvajiem atbalstītājiem.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu