Dziedātāja Sabīne Vidriķe izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā mūziķe un dziedātāja Sabīne Vidriķe sadarbībā ar producentu Edgaru Kokoreviču jeb EdgeCore izdod jaunu dziesmu angļu valodā «In Line», kurā saklausāmas vieglas «drum and bass» iezīmes. Kāpēc dziesma angļu valodā? Sabīne uzskata, ka emocijas nevar definēt kādās konkrētās valodas robežās, un tā brīža emocijas spraucās caur angļu valodu.

Dziesma atšķiras no Sabīnes izpildītās Eirovīzijas dziesmas «Is It Possible», ar kuru viņa startēja konkursa «Dziesma 2014» pusfinālā, jo Sabīnei un Edgaram patīk eksperimentēt ar dažādiem elektroniskās mūzikas stiliem, kā arī nav noteikti rāmji, kādos iekļauties.

Sabīnes izvēlētais tēls dziesmas fotosesijai tika kopīgi izveidots, sadarbojoties ar fotogrāfi Sandru Melnalksni un viņas radošo komandu.

«Fotografēšanās notika Brenguļu mežos. Kad izkāpu no mašīnas, pirmais, ko sajutu, bija svaigais priežu meža aromāts, pēc tam gan palika auksti. Foto sesijas laikā gulēju sūnās, skraidīju pa takām un kāpu uz celmiem ar augstpapēžu kurpēm, bet ik pa laikam gāju uz mašīnu dzert siltu tēju,» stāsta Sabīne.

www.facebook.com/sabinevidrikemusic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu