Hiphopa «Volstrītas vilks» Riks Ross izdod jaunu plati (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Daudzi no jums noteikti redzējuši amerikāņu detektīvu «Volstrītas vilks» («The Wolf of Wall Street»), kura pamatā ir patiess stāsts par Džordanu Belfortu (Jordan Belfort), kurš kļūst par vienu no veiksmīgākajiem brokeriem Volstrītā. Savā ziņā hiphopa mūzikas ekvivalents šādam tēlam, kurš iemieso materiālās pasaules galējības, ir 38 gadus vecais reperis, uzņēmējs, izdevējs Riks Ross (Rick Ross).

Šonedēļ klajā nācis jauns Rosa jeb īstajā vārdā Viljamsa Leonarda Roberta (William Leonard Roberts II) albums «Mastermind», kurš noteikti iekaros augstu vietu ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā.

Albumā piedalās virkne hiphopa pasaules zvaigžņu: Jay-Z, Jeezy, The Weeknd, Kanye West, Big Sean, Meek Mill, Lil Wayne, French Montana, Diddy, Scarface, Sizzla, Mavado, Z-Ro u.c.

"Mastermind"
"Mastermind" Foto: Publicitates foto

No plates jau izdoti tādi singli kā «The Devil Is a Lie» un «War Ready», kā arī veicināšanas skaņdarbi «Box Chevy» un «No Games».

Aktuālais singls «Nobody» aizgūts no klasiskā «Notorious B.I.G.» skaņdarba «You’re Nobody (Til Somebody Kills You)», un atsaucas uz 2013. gada incidentu, kad notika atentāts pret Rosu. Agri no rīta uz automašīnu, kurā atradās Ross un viņa draudzene, tika raidīti vairāki šāvieni. Uzbrukumā neviens necieta, taču satraukumā Ross zaudēja kontroli pār automašīnu «Rolls Royce» un ietriecās kādā ēkā.

Atgādinām, ka 2012. gadā reperis izdeva albumu «God Forgives, I Don't», kas viegli iekaroja «Billboard 200» albumu topa virsotni.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu