Dzintaros šovasar netrūks Krievijas estrādes mākslinieku pasākumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Lai arī liela daļa tradicionālo Krievijas estrādes mākslinieku pasākumu, tostarp arī «Jaunais vilnis», šovasar Jūrmalā nenotiks, Dzintaru koncertzālē šovasar netrūks Krievijas mākslinieku koncertu.

Kā liecina šobrīd publiski pieejamais koncertzāles vasaras repertuārs mājaslapā «www.dzintarukoncertzale.lv», 9. jūlijā plānots dueta «Potaps un Nastja» koncerts, 16. jūlijā plānots Ļeņingradas «Stand-up» kluba pasākums, bet 27. jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies dziedātājs Grigorijs Ļeps, kurš nesen jau viesojās Rīgā.

Kā ierasts, arī šovasar Dzintaru koncertzālē notiks vairāki festivāli - mūzikas festivāli «Artissimo» un «Summertime», starptautiskais baleta festivāls «Baleta zvaigznes Jūrmalā», festivāls «Laima rendez vouz», festivāls «Latvijas pērles 2015» un citi. Tāpat maijā gaidāmi Dzintaru koncertzāles Mazās zāles atklāšanas pasākumi.

Pašlaik vēl nav izziņots, kādi pasākumi koncertzālē notiks tradicionālajos «Jaunā viļņa» datumos jūlija beigās, tomēr, kā apliecināja koncertzāles vadītājs Guntars Ķirsis, šie datumi jau ir rezervēti.

Detalizētāka informācija par šovasar Dzintaru koncertzālē gaidāmajiem pasākumiem pieejama koncertzāles mājaslapā. Uz izziņotajiem pasākumiem jau ir iegādājamas biļetes.

Kā ziņots, komponists un konkursa «Jaunais vilnis» organizators Igors Krutojs atzinis, ka «Jaunais vilnis» aizgājis no Jūrmalas, jo pērn vairāki krievu mūziķu vārdi tika iekļauti «melnajā sarakstā», vēsta LTV7 dienas ziņas. Konkurss šovasar notiks Sočos, apstiprināja Krutojs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu