Eksperti: «Aarzemniekiem» Dānijā nav lielu izredžu (372)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudziem negaidīti, daudziem par lielu pārsteigumu, bet tomēr Latviju gaidāmajā Eirovīzijas finālā Dānijā pārstāvēs nevis dziedātājs Dons, kuram bukmeikeri prognozēja drošu uzvaru, bet grupa «Aarzemnieki» ar optimistisko dziesmiņu «Cake to bake». Jūsu uzmanībai TVNET aptaujāto ekspertu viedoklis par šo dziesmu un tās izredzēm lielajā finālā.

Atgādinām, ka Eirovīzijas atlases superfinālā piedalījās Dons ar dziesmu «Pēdējā vēstule», Samanta Tīna ar dziesmu «Stay» un grupa «Aarzemnieki» ar minēto «Cake to bake». Par grupas «Aarzemnieki» sniegumu un izredzēm Eirovīzijā Dānijā TVNET aptaujāja divus mūzikas ekspertus - Intaru Busuli, kurš pats reiz piedalījās šajā konkursā, un Edgaru Kramiņu, kurš slavens ar saviem kritiskajiem izteicieniem par vokālu, kā arī jaundibinātā Eirovīzijas Latvijas fanu kluba prezidentu Miroslavu Kodi.

Intars Busulis domā, ka «Aarzemnieku» grupa uzvarēja, jo skatītāji vēlējās iespītēt Donam par viņa straujo uzvaras gājienu pašmāju popmūzikā. Viņaprāt, latvieši ir skaudīga tauta. Populārais mūziķis stāsta, ka pēdējās divas dienas «Aarzemnieku» dziesma nemitīgi viņam skan galvā. Viņš smejoties norāda, ka pat ir pamodies ar šo dziesmu. Mūziķis par šīs grupas izredzēm Eirovīzijā ir gana optimistisks. «Es velku paralēles ar «Prāta Vētru». Vienkāršs puisis, smaida, tikai neviens to kūku nesapratīs,» uzskata Busulis.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET


Foto: Publicitātes foto

Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls šogad notiks Kopenhāgenā, Dānijā. Starptautiskā konkursa pusfināli paredzēti 6. maijā un 8. maijā, bet fināls - 10. maijā. Eiropas populārākajā televīzijas šovā, kas šogad notiek jau 59. reizi, piedalīsies 37 valstis.

Komentāri (372)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu