Noskaties: Dilans un Roberts Davi asiņainā «film noir» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu folka trubadūrs Bobs Dilans (Bob Dylan) jaunajā videoklipā «The Night We Called It a Day» atgriezies fascinējošā posmā amerikāņu kinovēsturē, XX gadsimta 40.–50. gados - «film noir», un kopā ar Holivudas slikto zēnu Robertu Davi (Robert Davi) un aktrisi Treisiju Filipsu (Tracy Phillips) izspēlējis asiņainu mīlas trīsstūri.

Dziesma ņemta no gada sākumā izdotā Dilana albuma «Shadows in The Night» (Columbia Records), kurā 73 gadus vecais dziesminieks ieskaņojis Frenka Sinatras dziedātās meldijas. Dilans norādījis, ka jau sen vēlējies izdot šādu albumu, tomēr viņam «nav pieticis drosmes sarežģītas apdares 30 instrumentiem pārrakstīt piecu cilvēku sastāvam».

Klipā redzamais aktieris Roberts Davi slavens kā lielisks Frenka Sinatras dziesmu izpildītājs un ar savu koncertprogrammu aprīlī viesosies Rīgā.

Kino cienītāji Robertu noteikti pazīs no tādām kinolentēm kā «Expandables 3», «License to Kill», «Die Hard», «The Iceman» un daudzām citām. Viņš ir strādājis kopā ar daudziem pasaulslaveniem aktieriem un režisoriem – to vidū Stīvenu Spīlbergu, Klintu Īstvudu, Brūsu Vilisu, Benisio del Toro, Marlonu Brando u.c. Kopumā Davi filmējies vairāk nekā 130 kinolentēs, taču viņa pirmā parādīšanās uz ekrāna bija kopā ar Frenku Sinatru televīzijas filmā «Contract on Cherry Street» 1977. gadā. Tieši Sinatram bijusi nozīmīga loma aktiera dziedātāja karjerā un, kā atzīst mūzikas kritiķi, - neviens neizklausās pēc Sinatras tik ļoti kā Roberts Davi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu