Makgregors režisēs pirmo filmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/sc

Skotu aktieris Jūens Makgregors (Ewan McGregor) režisēs savu pirmo filmu, kurā arī spēlēs galveno lomu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Makgregors ekranizēs amerikāņu rakstnieka Filipa Rota romānu «American Pastoral» («Amerikāņu pastorāle»). Viņš pats spēlēs vienu no galvenajām lomām, pārējās uzticot aktrisēm Dženiferai Konelijai un Dakotai Faningai.

«Es jau vairākus gadus gribēju izmēģināt roku režijā, taču gaidīju, kad atradīšu «savu» stāstu,» skaidro Makgregors. «Izlasīju scenāriju un zināju, ka esmu to atradis.»

Filmas uzņemšana sāksies septembrī. Scenāriju izveidojis Džons Romano, kurš darbojās kinolentē «The Lincoln Lawyer» («Ielu advokāts»).

«Amerikāņu pastorāles» uzņemšana plānota jau desmit gadus. Sākotnēji bija iecerēts, ka filmas režisors būs Filips Noiss, taču viņš nesen izstājās no kinolentes.

Makgregors spēlēs Seimūru Levovu, kura meita sarīko teroraktu, protestējot pret karu Vjetnamā. Rota romānā aprakstīts, kā notikums ietekmējis Levovu ģimenes dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu