Diāna Kubasova par dejošanu domā dienu un nakti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

22.februārī sāksies visas Latvijas iemīļotais televīzijas šovs «Dejo ar zvaigzni». Šovā piedalās vienpadsmit dejotāju pāri, no kuriem beigu beigās uzvarēs tikai viens pāris. Viena no šova dalībniecēm ir skaistuma konkursu dalībniece, modele Diāna Kubasova.

Diāna atzīstas, ka nekad dzīvē nav dejojusi šāda veida dejas un, sākot dejošanu, sajūtas ir fantastiskas.

Foto: Edgars Kalmēns

«Kad saņēmu piedāvājumu, nezināju - piekrist vai ne, jautāju padomu māsai, un viņa mani pārliecināja, ka man nav tik daudz brīva laika. Vienalga vēl zvanīju mammai, un mamma pārliecināja piedalīties, sakot, ka šī ir iespēja, kura tiek piedāvāta vienreiz dzīvē, bet savus darbus varēšu darīt arī pēc tam. Turklāt mamma uzsvēra: jo vairāk dari, jo vairāk vari izdarīt. Nu ar katru nodarbību saprotu, ka pareizi darīju, paklausot mammai,» smaida Diāna.

Katru dienu dejojot, Diāna saprot, cik viņai dota brīnišķīga iespēja, jo nekur citur vairāk šādi dejot iemācīties nav iespējams. Dodoties uz hobija klasēm, šādu līmeni, kā šova dalībnieki iemācās pāris mēnešu laikā, var iemācīties gadu laikā.

«Piekrītot piedalīties, domāju, ka viss vairāk balstīsies uz šova elementiem, pastaigāšu, pietēlošu, mazliet padejošu, bet tā galīgi nav. Treniņi ir intensīvi, 2-3 un reizēm 4 reizes dienā. Mans partneris ir ļoti prasīgs, grib, lai pareizi kustinu galvu, ceļus, rokas un izjūtu patieso dejas būtību,» priecājas Diāna.

Foto: Edgars Kalmēns

Skaistuma karaliene nenoliedz, ka nepārtraukti jūtas tizla, jo nekas tāds nav darīts, un ir lietas, kuras padodas sliktāk, kas labāk, bet, kā jau uzsākot ko jaunu, nepamet sajūta par neveiklumu un tizlumu.

«Slodzes dēļ ir vakari, kad, dodoties gulēt, verot ciet acis, vēl dzirdu vārdus «ča-ča-ča» un sapņoju, kā laikoju kleitas. Nespēju pats nakts laikā nomierināties. Tik ļoti esmu visā šajā šovā iegrimusi iekšā,» smejas Diāna.

Skaistuma konkursu karaliene nenoliedz, ka «Dejo ar zvaigzni» traucē viņas modeles darbam, skaistule jau ir atteikusies no diviem labi atalgotiem darbiem Filipīnās un Korejā, bet, pieņemot piedāvājumu, viņa bija gatava šādam pavērsienam.

«Šajā laikā aizbraukt nevaru, pirmajā vietā ir dejošana, tad Latvijā darāmie darbiņi, tad atpūta, kurai laiku nespēju veltīt vispār, kaut gan dejošana jau arī ir izklaide. Šovs nosprauda jaunas prioritātes,» smaida Diāna.

Modele nebēdā par atteiktajiem darbiem, jo šādu piedāvājumu ir daudz, bet jauna pieredze dejošanā viņai netiek dota katru dienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu