Mākslinieks Artūrs Bērziņš prezentē jaunu, pikantu izstādi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Fotogrāfs, gleznotājs, dziedātājs talantīgais Artūrs Bērziņš 16.februāra vakarā viesnīcā «Roma» prezentēja savu jauno darbu izstādi «Anima», kuru apmeklēja Rīgas lielākie mākslas cienītāji.

Mākslinieks Artūrs Bērziņš 16.februāra vakarā viesnīcā «Roma» prezentēja savu jauno bilžu izstādi «Anima». «Anima» ir jauns rastra grafikas cikls.

Izstādē mākslinieks, kā ierasts, ar kailuma palīdzību centās piesaistīt cilvēkus domām par dzīvi, emocijām, eksistenci.

Izstādē visa uzmanība tikta likta uz mākslas darbiem, to ziņojumu, nepiesārņojot darbu apskati ar dažādiem priekšnesumiem un liekām ārišķībām.

Viesi apstaigāja izstādi, vēroja darbus un veltīja laiku pārdomām vienatnē paši ar sevi, tik dziļi darbos redzētais emocionāli aizskāra izstādes apmeklētājus.

Apskatot darbus, tika baudīts šampanietis, apspriesta mākslinieka jaunā izstāde un salīdzināta ar citām mākslinieka bilžu izstādēm.

Izstādi apmeklēja populārā Nacionālā teātra aktrise Zane Jančevska, māksliniece Ieva Bondare, dziedātāja Anita Intaite, uzņēmēja Linda Abu Meri ar kungu un citi.

Dziedātāja Anita Intaite ne tikai ir mākslas piekritēja, bet dziedātāja ir bijusi modele vienam no izstādē aplūkojamajiem darbiem.

Artūrs no visiem un savas mīļotās dāmas saņēma daudz dažādu ziedu, labus vārdus, kuri vienmēr motivē doties tālāk savā radošajā attīstībā.

Atgādinām, ka tieši Valentīna dienā Artūrs Bērziņš plašākai apskatei nodeva arī savu pirmo īsfilmu «Strupceļš».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu