«The Rolling Stones» jūtas par vecu ilgām koncertturnejām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu roka leģendas «The Rolling Stones» sava cienījamā vecuma dēļ pieturas pie īsām koncertturnejām, atklājis bundzinieks Čārlijs Votss. Šomēnes turnejas «14 on Fire» ietvaros grupa viesosies Āzijā un Austrālijā. «Tā ir īsa, salīdzinot ar iepriekšējām turnejām. Taču tā tam mūsu cienījamajā vecumā arī jābūt,» sacīja 72 gadus vecais Votss.

«Kādreiz mēs devāmies turnejās ar 50 koncertiem. Taču tagad pat tāda doma šķiet drūma. Mēs sadalām to mazos gabaliņos. Pat ja mēs vairs nekoncertētu, es tik un tā būtu laimīgs,» viņš teica.

Pagājušovasar Votss medijos žēlojās par uzstāšanos Glastonberijas festivālā, taču tagad atzīst, ka apvienošanās ar pārējiem grupas biedriem - Miku Džegeru, Kītu Ričardu un Roniju Vudu - esot bijusi lieliska. «Tas bija brīnišķīgi, lai arī mums dubļu un visa cita dēļ ne pārāk patika doma par Glastonberiju,» atzina bundzinieks.

«Jūlijā mēs trīs nedēļas aizvadījām Anglijā,» turpina Votss. «Laiks bija brīnišķīgs, tāpat kā publika, un mēs lieliski pavadījām laiku. Man jāmācās paklusēt. Tas man ir ļoti tipiski.»

Plānotajos koncertos «The Rolling Stones» uz skatuves pievienosies Miks Teilors, kurš bija grupas dalībnieks no 1969. līdz 1974. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu