Olga Rajecka «Eirovīzijas» filmēšanas brigādi sauc par diletantiem (162)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja, Latvijas mūzikas leģenda Olga Rajecka piedalījās gan pirmajā, gan otrajā Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā. Pirmajā pusfinālā mūziķe dziedāja Guntara Rača un Tomasa Kleina dziesmu «Saule riet», bet otrajā pusfinālā kāpa uz skatuves kopā ar projektu «U.K» un Rolanda Ūdra dziesmu «What if it was».

Dziedātājai Olgai Rajeckai patika abi savi priekšnesumi, ko viņa kopā ar horeogrāfu izveidojusi, abas dziesmas dziedātājai radīja lieliskas sajūtas, jo dziesmas jau rada sajūtas, ne jau skatuve. Olga priecājas par iespēju būt uz skatuves kopā ar lieliskiem cilvēkiem.

«Šī skaitās lielā skatuve? Skatuve un filmētāju darbs ir pilnīgi nekāds. Viss, kas ir nofilmēts, ir dramatisks,» sašutusi stāsta Olga.

Skatuves leģenda domā, ka tas nekad nebeigsies, tehniskās iespējas ir lieliskas, bet netiek izmantotas tieši darbinieku vainas dēļ.

«Tehnika ir kolosāla, bet ar to apietas diletanti, tā es uzskatu. Ir jāmaina filmēšanas komanda. Skatījos šodien internetā pirmā pusfināla video, esmu šokā! Viss, ko redzu šeit, vērojot skatuvi, un tas, ko iespējams redzēt televīzijā, ir divas dažādas lietas,» nosaka Olga.

Komentāri (162)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu