Ivo Fomins iedzen savu suni depresijā, bet pats smeļas enerģiju, apskaudams kokus (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pirms neilga laika populārais rokmūziķis Ivo Fomins ir kļuvis par vācu aitu suņa saimnieku. Rokmūziķim ļoti patīk doties pie dabas kopā ar suni, atpūsties un izskraidīties. Ivo pats arī iesaistās suņa dresūrā.

Mūziķis Ivo Fomins uzskata, ka labākā atslodze no visa, iespēja sakārtot prātu ir došanās pie dabas. Vīrietis ar mašīnu aizbrauc uz mežu, kur blakus ir jūra, un mēģina pavadīt laiku, uzkrājot jaunu enerģiju.

«Saka, ka enerģiju var iegūt, apskaujot koku, es mēģinu to darīt, jāzina tik, kurš koks jāapķer, katram cilvēkam sava veida koks sniedz enerģiju. Tā ir lieliska palīdzība enerģijas ieguvē,» skaidro Ivo.

Suns tiek vests pie skolotājas, kura māca labas uzvedības ābeci, bet jau pāris nodarbības arī pats Ivo iesaistās dresūrā, viss, protams, tiek darīts skolotājas klātbūtnē.

«Pēc pēdējās reizes, kad bijām uz nodarbībām un es pats jau iesaistījos dresūrā, suns mani pēc tam ignorēja veselas trīs dienas. Es nesapratu, kas notiek, domāju, ka saslimis, aizvedu suni pat pie ārsta, izmērījām temperatūru, viss bija kārtībā, tad ārsts pateica, ka suns noteikti ir apvainojies uz mani,» smejas Ivo.

Ivo saprot, ka suns apvainojās, jo viņš nebija pieradis, ka saimnieks pēkšņi liek viņam pildīt dažādas komandas, jo pirms tam to darīja tikai suņu instruktore!

«Protams, ka pirmo reizi suns mani īpaši negribēja klausīt, jo redziet, kā tas varbūt, ka saimnieks man te sāk raustīt aiz pavada, kaut ko aizrādīt un pat balss intonācija šim kļuvusi mazliet savādāka,» smejas Ivo.

«Aizmirsu pateikt, manu suni sauc Rodžers Fomins un viņam ir vienpadsmit mēneši. Sanāk, ar savu stingrību iedzinu Rodžeru depresijā. Bet nu mēs atkal draudzējamies, aizbraucām uz mežu, izskraidījāmies, un viss ir kārtībā, depresija pazuda,» priecājas Ivo.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu