Mūziķi «Muzikālajā bankā» prognozē uzvaru Donam (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Vairāki TVNET aptaujātie mūziķi, kas šobrīd aktīvi rosās pa Olimpiskā centra «Ventspils» gaiteņiem un gatavojas lielajam iznācienam «Muzikālās bankas 2013» apbalvošanas ceremonijā, prognozē, ka uzvaras laurus šovakar plūks bijušais realitātes šova «Talantu fabrika» dalībnieks Dons.

«Pēc apkārt klīstošajām runām spriežot, uzvarēs Dons,» saka Liepājas rokeris Ivo Fomins, kura dziesma «Putni bez spārniem» arīdzan iekļuvusi starp piecpadsmit populārākajām «Latvijas Radio 2» dziesmām. «Prieks, ka finālā tikusi arī rokmūzikas dziesma.»

«Uzskatu, ka uzvarēs kāds, kas izpilda divas dziesmas,» spriež Miks Dukurs. «Savu basi dodu Donam.»

«Domājam, ka uzvarēs viena no Dona dziesmām (Dons startē uzreiz ar divām dziesmām «Māsa upe» un «Pēdējā vēstule» - red.),» domā čellu trio «Melo-M» mūziķi. «Viņš to būtu pelnījis. Arī «Musiqq» ir labas dziesmas, taču šīs nav viņu labākās.»

Arī Latvijas Princese Katrīna Puriņa, žūrijas loceklis Edgars Kramiņš un mūziķis un kinorežisors Aigars Grauba savu balsi atdod par Donu.

Atgādinām, ka šovakar plkst.19 Olimpiskajā centrā «Ventspils» notiks «Muzikālās bankas 2013» apbalvošanas ceremonija. Uz Ventspili devusies arī TVNET komanda, lai sekotu līdzi notikumiem gan uz skatuves, gan aizskatuvē. Tiešraidē apbalvošanas ceremoniju un koncertu varēs dzirdēt arī «Latvijas Radio 2», bet pēc «Panorāmas» plkst. 21.25 - arī vērot Latvijas Televīzijas 1. kanālā. Izvēlies tēmturi #muzikalabanka un seko līdzi notiekošajam tviterī!

«Muzikālās bankas 2013» finālā iekļautas:

«Astro’n’out» dziesma «Akvārijs»,

«PeR» dziesma «Jauns sākums»

Antras Stafeckas dziesma «Kļūdu paradīze»,

Sabīnes Berezinas «Kur deg mana uguntiņa»,

Mika Dukura «Manai pasaulei jumtu».

Divas Dona dziesmas - «Māsa upe» un «Pēdējā vēstule»,

Divas «Musiqq» kompozīcijas - «Dari kā es» un «Tu tikai runā ar mani».

Ivo Fomina dziesma «Putni bez spārniem»,

Roberta Pētersona «Sāksim no jauna»,

Martas Ritovas un Ivo Grīsniņa-Grīšļa - «Tu neļauj»,

«Otra puse» un Antras Stafeckas - «Uzzīmē mani»,

«L.V.» un «NeParasts bars» - «Vieglums neaprakstāms»,

Intara Busuļa dziesma «Viss ir iespējams».

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu