Aktieris Toms Krūzs atzīts par Holivudas homofobiskāko slavenību (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Toms Krūzs ir viens no Holivudas seksīgākajiem aktieriem, un viņam ir stingrs viedoklis par homoseksuāliem cilvēkiem. Krūzs viedokli nekad nav slēpis un par savām domām nav atvainojies. Aktieris ieņem pirmo vietu homofobisko slavenību sarakstā savu «Twitter» un «Instagram» ierakstu dēļ.

Aktieris Toms Krūzs intervijā izteicies, ka šī ir ļoti jauka diena un viņš priecājas, ka viņa tuvumā šajā mirklī neatrodas neviens LGBT kopienas pārstāvis. Toms homoseksuālismu neuzskata par normu un ir pret šādām attiecībām.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

No aktiera tālu neatpaliek arī mūziķis 50 Cent, kurš publiski paziņojis: ja esi vīrietis un tev ir jau 25 gadi, un tu labāk izvēlies attiecības ar vīriešiem, nevis sievietēm, ir pēdējais laiks nošauties.

Trešo vietu ieņem aktieris Aleks Boldvins, kurš intervijas laikā kādu vīriešu dzimuma žurnālistu nosaucis par mazu karalieni, kurai vēl pietrūkst svārciņu, lai piedalītos sieviešu baletā.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu