Ar krāsainu ballīti atklāts jauns bārs (56)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.janvāra vakarā viesi pulcējās jaunajā bārā «YOLO» uz oficiālo atklāšanu. Bārs sevī pulcēja paprāvu uzaicināto viesu klāstu. Viesi ieradās ar ziedu klēpjiem, krāsainā apģērbā un optimisma pilni.

Bāram dots nosaukums «YOLO» - You Only Live Once, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē - tu dzīvo tikai vienreiz, šāds nosaukums jaunajai izklaides vietai piešķirts, īpašniekiem uzskatot, ka dzīve ir piedzīvojums un tā ir tieši tik krāšņa un interesanta, cik mēs paši to veidojam.

Viesus sagaidīja smaidīgas bārmenes un piedāvāja skaistu, spilgti rozā krāsā veidotu kokteili, tālāk telpā bija iespējams nobaudīt kādu no daudzajām, dažādajām uzkodām.

Vakara gaitā viesus izklaidēja gan dzīvā grupa, kura ar savu mūziku ikvienam radīja ballītes un prieka atmosfēru, gan bija iespējams vērot iluzionista priekšnesumus, kurš viesus izklaidēja, staigājot pa zāli un rādot trikus.

Īpaši burvju triku māksliniekam iepatikās blogere Alīna Keller un dziedātāja Anita Intaite, meitenēm bija jāvelk kārtis, jāsasien striķītis, jātur plaukstā sarkanas bumbiņas un jāvēro, kā tās pazūd no rokas.

Beidzoties grupas priekšnesumam, viesus turpināja izklaidēt dīdžeja spēlētā mūzika. Viesi nodevās saviesīgām sarunām, iepazina jaunus cilvēkus, kā arī iemēģināja deju zāles grīdu, dodoties dejot.

Atklāšanas pasākumu apmeklēja dziedātāja Anita Intaite, mūziķis Miks Dukurs, dziedātāja Paula Dukure, blogere Alīna Keller un žurnālists Uldis Rudaks.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu