«Kaiser Chiefs» publisko vēstnesi no jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Britu grupa «Kaiser Chiefs» publiskojusi vēl vienu singlu «Bows & Arrows» no šogad gaidāmā jaunā piektā albuma «Education, Education, Education & War». Dziesma seko decembra sākumā publiskotajam pirmajam albuma vēstnesim «Misery Company».

Jaunais abums būs pirmais kopš grupu pameta dziesmu autors un bundzinieks Niks Hodžsons (Nick Hodgson).

Albums dienas gaismu ieraudzīs 31. martā.

«Man patīk ideja par to, ka loks un bultas paši par sevi ir bezjēdzīgi,» dziesmas ideju komentē solists Rikijs Vilsons (Ricky Wilson). «Taču ja tos apvieno, tie var būt ļoti bīstami. Līdzīgi kā cilvēki. Man patīk būt grupā. Ir muļķīgi domāt, ka vari paveikt kaut ko lielu vienatnē.»

«Kaiser Chiefs» ir dibināta 2003. gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā. Grupas debijas albums «Employment» 2005. gadā ieguva trīs britu mūzikas balvas, tas tika nominēts Merkurija balvai kā labākais albums, bet singls «Oh My God» nokļuva Apvienotās Karalistes singlu topa sestajā vietā.

Otrais grupas albums «Yours Truly, Angry Mob», kas tika izdots 2007.gadā, sasniedza Apvienotās Karalistes albumu topa virsotni, un singls «Ruby» iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē, bet 2008.gadā pēc trešā albuma «Off with Their Heads» izdošanas vērienīgas koncerttūres un dalības festivālos «Kaiser Chiefs» nolēma ieturēt pauzi savā radošajā darbībā, lai atpūstos un sakopotu spēkus jaunam cēlienam.

Pēc trīs gadu pārtraukuma «Kaiser Chiefs» 2011. gadā atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva ceturto studijas albumu «The Future Is Medieval». 2011. gada oktobrī grupa uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu