Populārā dziedātāja Elija Goldinga sajūsmā par Anglijas karalisko pāri (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Populārā dziedātāja Elija Goldinga 2011. gadā dziedāja prinča Viljama un hercogienes Keitas Midltones laulību ceremonijā. Mūziķe nekad neizteicās par to, kā jutusies, dziedot karaliskajam pārim, nu viņa ir sākusi par to runāt.

Angļu dziedātāja Elija Goldinga klusēja par sajūtām gan pirms kāzām, saņemot uzaicinājumu uzstāties, gan pēc kāzām, kad sajūtu gamma bija pilnīga.

Divus gadus pēc kāzām populārā mūziķe beidzot atklāj, kā jutās, dziedot karaliskajās kāzās.

Kamēr pats karaļnams neizziņoja, ka tieši šī dziedātāja uzstāsies viņu kāzās, Elija nevienam neteica ne vārda, klausījās citu cilvēku prātojumos par to, kādas būs kāzas, bet klusēja, lai arī cik grūti tas bija.

Nu mūziķe stāsta, ka kāzu laikā viņai bija iespēja pārmīt pāris teikumus ar karalisko pāri. Elija princi Viljamu un viņa sievu hercogieni Keitu Midltoni uzskata par lielisku pāri, gaišiem, pozitīviem cilvēkiem un nenoliedza, ka jūtas fascinēta šā pāra dēļ.

Tieši pēc šīm kāzām jaunā dziedātāja sapratusi, ka arī vēlāk nākotnē vēlas iemīlēties un apprecēties, nevienas citas kāzas, kurās viņa ir dziedājusi, nav radījušas šo sajūtu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu