Rikijs Mārtins paziņo par attiecību izjukšanu ar ilggadējo partneri (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izjukušas puertorikāņu dziedātāja Rikija Mārtina un viņa ilggadējā partnera Karlosa Gonsalesa attiecības, vēsta slavenību tenku žurnāls «People».

«Rikijs un Karloss abpusēji nolēmuši izbeigt attiecības, taču viņus vienmēr vienos draudzība un kopīga pieredze,» paziņoja mūziķa pārstāvis.

Mārtina attiecības ar ekonomistu Gonsalesu ilga četrus gadus.

Foto: Reuters/Scanpix

Pērn 42 gadus vecais Mārtins slavēja Gonsalesu par viņa ģimeniskā dzīvesveida atbalstīšanu. Mārtinam ir piecus gadus veci dvīņi Mateo un Valentino, kas 2008.gadā nāca pasaulē ar surogātmātes palīdzību.

Foto: AP/Scanpix

«Ar savu partneri esmu pieredzējis brīnišķīgas lietas. Sarežģījumus, sapratni un vienlaikus arī brīvību, nebaidīšanos no pārmetumiem. To esmu ieguvis attiecībās ar Karlosu,» viņš sacīja intervijā žurnālam «Vanity Fair».

Foto: Reuters/Scanpix

Novembrī kāds anonīms informācijas avots žurnālam «People» izpļāpājās par gaidāmo šķiršanos, kurā lielāko lomu spēlējis attālums.

«Viņi pārāk maz laika pavada kopā un ir atsvešinājušies,» norādīja avots. «Viņi jau kādu laiku dzīvo šķirti.»

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu