Nenotiks Jaungada koncertšovs un maskuballe Rīgas kinostudijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sakarā ar zemo pieprasījumu atcelts koncertšovs un maskuballe Rīgas kinostudijā 31. decembra vakarā un 1. janvāra naktī. Nauda par biļetēm nedaudzajiem pircējiem tiek atdota nekavējoties, informēja «IC Concerts» pārstāvis Aivars Līpenītis.

Jaungada nakts pasākuma galvenā viešņa Endija Alo (Andy Allo) 30. decembrī uzstāsies Tallinā, Nokia koncertzālē, īpašā viešņa koncertā būs igauņu džeza virtuoze Kadri Voorand.

«IC Concerts» izsaka prieku par veiksmīgo darbības sākumu kaimiņvalstī un interesentus aicina apmeklēt šo koncertu, uzsverot ka Jaungada sagaidīšanas pasākuma atcelšana neietekmēs turpmāko darbību Latvijā.

«IC Concerts» atvainojas tiem, kas vēl tikai bija iecerējuši iegādāties biļetes uz šo krāšņo notikumu, un vērš uzmanību uz to, ka Rīgā Jaungada naktī notiks ievērojams skaits citu muzikālu Jaungada sagaidīšanas notikumu. Tiem nedaudzajiem, kas biļetes iegādājušies, «Ticketpro» un «Cherry.lv» (arī Citylife.lv) naudu atdeva 23. decembrī, «Pērkam kopā» atdos 27. decembrī. Jautājumu gadījumā interesenti aicināti sazināties, rakstot uz e-pastu info@concertsandfesivals.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu