Natālija Tumševica rīko Ziemassvētku labdarības balli (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Natālija Tumševica 21. decembra vakarā populārajā viesnīcā «Grand Palace Hotel» rīkoja ikgadējo ziedojumu vākšanas pasākumu. Nauda, dāvanas un citas vajadzīgās lietas tika ziedotas bērnunamam.

Ziemassvētki ir labestības, pārdomu laiks, tāpēc nav nekāds brīnums, ka viesnīcas banketu zāli piepildīja cilvēku pūļi, kuri bija iegādājušies vietas pie galdiņiem labdarības pasākumā. Cilvēki līdzi nesa dāvanas, kuras domātas bērnunama bērniem.

Kā jau uz balli pienākas, vīrieši ieradās uzvalkos, bet dāmas kleitās. Viesiem bija iespēja baudīt vīnu, šampanieti, ēst vakariņas un tajā pat laikā vērot Rīgas talantīgo bērnu priekšnesumus.

Arī šie talantīgie dziedātāji un dejotāji saņēma speciālas dāvanas no pašas Natālijas Tumševicas rokām.

Pasākuma beigās arī pati rīkotāja, Natālija Tumševica, nodziedāja pāris savu mīļāko izpildītāju populārākās dziesmas, kuras mudināja cilvēkus kļūt labākiem un labākiem.

Pasākumu apmeklēja daudzi uzņēmēji, kuri labprāt ziedoja naudu, lai ieviestu kaut nedaudz gaismas bērnunama bērnu sirsniņās.

Labdarības balli apmeklēja arī šā gada konkursa «Vecmāmiņa 2013» uzvarētāja Lolita Aleksejenko, kura jau vairāk kā divdesmit gadus draudzējas ar Natālijas Tumševicas vecākiem Ļenu un Andri.

Beidzoties oficiālajai daļai, sākās lielā svētku balle uz kuru palikt bija aicināts ikviens no viesiem.

Natālija Tumševica jau daudzu gadu garumā rīko pasākumus, akcijas, lai palīdzētu bērnunama bērniem, pēdējos divus gadus mūziķei mērķa īstenošanā palīdz viesnīca «Grand Palace Hotel».

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu