Top10 gada smieklīgākie video un lielākie stulbingi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ja iepriekšējie gadi mums sniedza tādus globālā tīmekļa fenomenus kā «Gangnam style», «Harlem Shake», selfijus, belfijus un dažādus citus brīnumus, tad 2014. gadā, šķiet, par centrālo virālo notikumu jānosauc labdarības akcija «Ledus spainis». Taču gads bijis bagāts arī ar citiem interesantiem, reizēm smieklīgiem, reizēm mazliet muļķīgiem izgājieniem. Piedāvājam nelielu atskatu uz, mūsuprāt, desmit spilgtākajiem 2014. gada virālajiem video un cilvēku izgudrotajiem stulbingiem. Zemāk arī septiņu minūšu garš video, kurā apkopoti fragmenti no vairāk nekā simts video.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Jose Ahonens un suņi

Somu burvju mākslinieks Jose Ahonens gada sākumā uzfilmējis un publicējis interesantu video, kurā novērojis dažādu sugu suņu reakcijas uz viņa izstrādāto «burvju triku». Triks ir vienkāršs - suņa kārotais gardums vienkārši pazūd. Kāda ir suņu reakcija? Vēlāk tapa arī turpinājumi, piemēram, video kurā Ahonens novērojis dažādu šķirņu suņu reakciju uz rejošu cilvēku.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ekstrēms lēciens no jumta

Jaunieši, nekādā gadījumā neatkārtojiet triku, ko paveicis pārgalvīgais adrenalīna meklētājs, profesionāls stantmens (cilvēks, kas veic pārgalvīgus, bīstamus trikus) Ītans Svansons (Ethan Swanson)! Ir jābūt ļoti drosmīgam un trakam, lai paveiktu ko tādu, kas redzams šajā video. Svansons nolec no daudzstāvu mājas, noslīd gar apakšā esošas mājas jumtu, tad veiksmīgi (kā vēlāk noskaidrojas) piezemējas uz trepju margām. Izskatās baisi!

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Selfijs ar vilcienu

Taisīt psšbildi tik tuvu dzelzceļam tomēr nav prāta darbs...

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Performance: kaila sieviete dēj olas

Māksla vai pornogrāfija? Šāds jautājums pēdējos gados arvien biežāk izskan medijos. Skandālam ap Larsa Fon Trīra filmu «Nimfomāne» var droši likt blakus vācu performanču mākslinieces Milo Moires (Milo Moire) publisko akciju «PlopEgg», kuras laikā māksla dzimst burtiski no sievietes vagīnas.

 
Suns tarantula kostīmā
Suns tarantula kostīmā Foto: publicitātes

Suns tarantula kostīmā

Starp citu, visvairāk kopīgotais un apspriestais «YouTube» video 2014. gadā ir bijis poļu režisores slēptās kameras klips «Mutant Giant Spider Dog», kurā viņas suns tarantula kostīmā baida garāmgājējus.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Krūšu tverkings

Nav īsti skaidrs, ko šī interesantā meitene ar šo video ir vēlējusies mums pavēstīt - parādīt savus krāšņos tetovējumus, lielās krūtis vai atklāt mums Mocarta mūzikas maģiju (starp citu, fonā skan Mocarta «Eine kleine Nachtmusik» Vīnes Filharmoniskā orķestra ierakstā (1936)), taču vienu gan mēs esam noskaidrojuši. Proti, ja pēcpuses kratīšana mūzikas ritmā jeb tverkings jau sen kļuvis par «meinstrīmu», tad krūšu tverkingam vēl viss priekšā!

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāpēc jāspiež roka? Pieskaries krāniņam!

Internets ir pilns ar dažādām stulbām izdarībām jeb stulbingiem, to mēs labi zinām. Laiku pa laikam ar kādām «spožām» idejām izceļas arī slaveni ļaudis. Lūk, populārais amerikāņu aktieris Čenings Tatums, kurš, starp citu, bieži tiek iekļauts dažādos seksīgāko vīriešu topos, lai reklamētu jauno komēdiju «Džampstrīta 22» (22 Jump Street), bija uzfilmējis dīvainu video, kurā aicina vīriešus sasveicināties nevis ar rokasspiedienu, bet gan ar vieglu pieskaršanos otra loceklim. Izmēģini arī tu šo stulbingu «Dick Graze»! Ir liela iespēja, ka paliksi ar zilu aci! Atraktīvajā videoklipā padomāts arī par sievietēm.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Kardašjanas pēcpuse

Kima Kardašjana, kā jau zināms, vienmēr izcēlusies ar aci piesaistošām auguma aprisēm. «Paper Magazine» šogad laida klajā žurnāla numuru, uz kura vāka redzams kails Kimas iespaidīgais dibens. Dibens zibens ātrumā folklorizējās un «uzspridzināja» internetu.

Lūk, piemēram, Kardašjanas sniega pūtējs.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kas notiek, ja glīta sieviete pastaigājas pa Ņujorkas ielām

Organizācija ar nosaukumu «Hollaback», kas iestājas pret mutisku uzbāšanos uz ielas vai iebiedēšanu, ar slēpto kameru uzfilmējusi interesantu video, kurā redzama kāda gana glīta sieviete (saģērbusies pietiekoši atturīgi) pastaigājamies pa Ņujorkas ielām. Desmit stundu ilgās pastaigas laikā viņa saņēma neskaitāmus diskriminējošus komentārus un uzsaucienus. Viens no vīriešiem bija pat tik uzbāzīgs, ka veselas piecas minūtes šai sievietei klusēdams vienkārši gāja līdzās.

Šim video vēlāk tapa vairākas parodijas.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ledus spainis

Pasaulē šogad plašu rezonansi ieguva «ledus spaiņa» labdarības (mērķis ir atbalstīt amiotrofās laterālās sklerozes slimniekus) akcija «ALS Ice Bucket Challenge», kurā visā pasaulē sabiedrībā pazīstami cilvēki uzgāž sev uz galvas spaini ar ledainu ūdeni. Šī lieta iepatikusies arī «parastajiem mirstīgajiem», un globālais tīmeklis šogad tika pārpludināts ar dažādiem «ledus spaiņa» video. Lūk, daži no ne tik veiksmīgiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu