Slavenības Marika Ģederte un Andris Bulis uzvar «Gucci» konkursā (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

12.decembra vakarā tirdzniecības centrā «Spice», pulcējoties Latvijas slavenībām un modes ekspertiem, notika īpašs eksperiments, nosakot Latvijas slavenības, kurām vislabāk piestāv vieni no pēdējiem smaržu pasaules jaunumiem – jaunie «Gucci» sieviešu un vīriešu aromāti. Viesiem tika ilustrēta smaržu un cilvēku saderība, un pēc tam sekoja balsojums.

Slavenības, kas vislabāk atbilstu jaunajiem aromātiem, atlasīja eksperti - Aļona Bauska, zīmola «QooQoo» dizainere, Elīna Dobele, apavu dizainere, frizieris Pērs un dažādu modes izdevumu redaktores.

Eksperti atlasīja tās slavenības, kuras, viņuprāt, vislabāk atbilst jaunajiem «Gucci» aromātiem un pēc tam klātesošie varēja izteikt savu izvēli, iemetot lielās vāzēs speciālus «Gucci» žetonus, lai parādītu savu patiku pret kādu slavenību.

Kā sieviešu aromātam «Gucci Premiere» atbilstošākās tika izvirzītas dziedātājas Linda Leen un Amber, TV dīva Ketija Dombrovska, kā arī uzņēmēja Marika Ģederte. Toties par piemērotākajiem vīriešu aromātam «Gucci made to Measure» tika izvirzīti aktieri Andris Bulis un Rihards Lepers, kā arī sportisti Sandis Ozoliņš un Martins Dukurs.

Sīvā konkurencē uzvaras laurus plūca Andris Bulis un Marika Ģederte. Izdzirdot par uzvaru, Andris Bulis izteicās, ka jūtas pagodināts par šādu uzvaru, jo aromāta starptautiskā reklāmas seja Džeimss Franko ir viens no viņa mīļākajiem aktieriem, kuriem aktieris seko arī portālā «Twitter». Andris pēc nokļūšanas mājās solīja uzrakstīt Franko, ka viņam Latvijā ir uzradies konkurents.

Toties Marika Ģederte jau uz pasākumu atnāca laimīga, smaidīga un apgarota, bet kā gan citādi, tieši tajā dienā bija viņas un viņas vīra, uzņēmēja Ģirta Ģederta sešpadsmitā kāzu gadadiena. Pārītis izskatījās tik laimīgi, it kā tikko būtu tikušies un iemīlējušies.

Viena no žūrijas loceklēm, modes dizainere Aļona Bauska labprāt izteicās, kāpēc viņas izvēle, pasmaržojot jauno «Gucci» aromātu «Gucci Premiere», krita uz Mariku Ģederti.

«Aiz šķietami bohēmiska dīvas izskata, kuru iemieso šo smaržu flakoniņš, slēpjas kaut kas ļoti noslēpumains. Šis nav infantils aromāts, tur ir kaut kas vairāk. Tas, manuprāt, piestāvētu sievietei ar stingru raksturu, izteiktām līderisma spējām un pašpārliecinātību. Šis noteikti ir stipras sievietes aromāts. Man ar šīm smaržām asociējas Marika Ģederte,» tā Aļona Bauska.

Viesiem bija iespēja klausīties lekciju, kura palīdzēs turpmāk izvēlēties savu īsto aromātu. Skatīties, kā, sajaucot kopā dažādas sastāvdaļas, rodas īstā smarža un, protams, baudīt vīnu un speciālas uzkodas.

Ikviens viesis, dodoties mājās, saņēma dāvaniņas no «Gucci» - spogulīšus un jaunā aromāta testerus.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu