Top10: gada populārākie «Youtube» mūzikas klipi (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ kompānija «Youtube» nosaukusi tos mūziķus, kuru videoklipi šogad video vietnē aplūkoti visvairāk. Otro gadu pēc kārtas šajā topā uzvaras laurus plūc dienvidkorejiešu popmūzikas sensācija - reperis PSY, kura īstais vārds ir Paks Česans.

 
Foto: kadrs no video

10. Avicii «Wake Me Up»

Zviedru dīdžeja un producenta Tima Berglinga aka «Avicii» deju hits «Wake Me Up», kurā dzirdama arī nesen Liepājā vaigā skatītā neosoula dziedātāja Aloe Blaka (Aloe Blacc) balss, ir viens no šā gada populārākajiem singliem. Ne velti pelnīta vieta top10.

 
Foto: kadrs no video

9. Selena Gomez «Come & Get It»

Amerikāņu aktrise un popdziedātāja Selēna Gomesa (Selena Gomez), līdzīgi kā Mailija Sairusa, arī šogad iesoļojusi lielajā popmūzikas pasaulē. Tiesa, viņas viegli pavedinošais, orientālais singls «Come & Get It» nav tik pikants un skandalozs kā Mailijas videoklipi, tāpēc šoreiz tikai 9. vieta. Tas, protams, ir lielisks rezultāts. Mailija gan būs šajā topā augstāk.

 
Foto: kadrs no video

8. Naughty Boy «La La La»

Britu dziesmu autors, mūziķis un reperis Šahīds Hāns, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu «Naughty Boy», šogad satricinājis pasaules mūziku ar lipīgo dziesmu «La La La», kurā dzirdams jaunais dziedātājs Sems Smits (Sam Smith).

 
Foto: kadrs no video

7. Rihanna «Stay»

Brabadosas popdīva šajā videoklipā ir kaila un domīga, turklāt vannā. Nav brīnums, ka šis video ir starp populārākajiem.

 
Foto: kadrs no video

6. Robin Thicke «Blurred Lines»

Amerikāņu R&B dziedoņa Robina Tika (Robin Thicke) dziesma «Blurred Lines» ir viena no šā gada populārākajām, nav šaubu. Dziesma, kuru var uzskatīt par šīs vasaras ballīšu himnu blakus «Daft Punk» grāvējam «Get Lucky», savam konkurentam priekšā aizsteigusies ar seksīgu videoklipu, kurā gozējas un uzdejo trīs modeles - satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski), blondīne Elle Evansa (Elle Evansa) un afroamerikāņu skaistule Džesija M. Benge (Jessi M'Bengue).

 
Foto: kadrs no video

5. P!nk «Just Give Me a Reason»

Pinka savu popularitāti iemantojusi ar smagu darbu. Viņas koncertšovs ir viens no iespaidīgākajiem visā industrijā. Arī muzikāli Pinkai izdodas regulāri paviesoties topu pirmajā vietās. Šogad veiksmīgs izrādījies kopdarbs ar grupas «fun.» solistu Neitu Ruesu (Nate Ruess).

 
Foto: kadrs no video

4. Katy Perry «Roar»

Keitija Perija arī šogad ir topā. Jaunais klips ieturēts «Džungļu grāmatas» tematikā, kur Keitija iejūtas džungļu valdnieces lomā. Klipa sākumā redzams, ka Keitija ar savu iemīļoto cieš aviokatastrofā un nokļūst, visticamāk, uz neapdzīvotas, mežonīgas salas. Jau pirmajās klipa sekundēs viņas mīļoto notver tīģeris, taču Keitija nepadodas un dara visu, lai izdzīvotu šādos mežonīgos apstākļos.

 
Foto: kadrs no video

3. Miley Cyrus «We Can't Stop»

Ja kāds vēl šaubījās, ka Disneja kanāla tīņu zvaigzne Mailja Sairusa (Miley Cyrus) ir jau sen pieaugusi dāma, dziedātājas video «We Can't Stop» šīs šaubas izkliedēja pavisam. 20 gadus vecā Mailija (dzimusi Destenija Hopa Sairusa) klipā provocē ar vairākām lietām - erotiskām dejām ar milzīgiem plīša lāčiem, pirkstu nogriešanu, skūpstīšanos ar lelli un dibena kratīšanu, kas raksturīga hiphopa kultūrai, jeb «twerking».

Dziesma sākotnēji sarakstīta Rianai, bet producenti nolēma, ka šis skaņdarbs piestāvētu tieši Mailijai kā pirmais albuma «Bangerz» singls.

Gudra izvēle!

 
Foto: kadrs no video

2. Miley Cyrus «Wrecking Ball»

Mailija kaila uz milzīgas bumbas. Panākumi «Youtube» garantēti!

 
Foto: kadrs no video

1. Psy «Gentleman»

Ja pirms gada visus «Youtube» rekordus pārsita Psy k-pop stila dziesma «Gangnam Style», tad šogad populārākais videoklips ir viņa jaunākais veikums «Gentleman», kas gada griezumā aplūkots aptuveni 600 miljonus reižu. Līdz «Gangnam Style» rekordam, 1,8 miljardiem skatījumu vēl tāls ceļš, bet neviens cits mūziķis šogad nav bijis populārāks par Psy.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu