Katrīne Pasternaka zina, kas uzvarēs «Dziedošajās ģimenēs» (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Astotajā decembrī televīzijas šovs «Dziedošās ģimenes» piedzīvos finālu un tiks noskaidrota piecgades dziedošākā ģimene, kura kalpos kā ģimeniskuma simbols visai Latvijai.

Žūrijas locekle, aktrise, radio balss Katrīne Pasternaka nespēj vien sagaidīt fināla raidījumu, jo zina, ka fināls būs interesants un tie būs svētki visām Latvijas ģimenēm.

«Nevaru pateikt, kura ģimene ir mani favorīti, ne tāpēc, ka tas ir netaktiski, bet tāpēc, ka katru nedēļu kāda no ģimenēm mani pārsteidz ar ko īpašu un jauku. Fināls vēl nav noticis, tāpēc nevaru pateikt, kura ģimene finālā būs mani favorīti,» nosaka Pasternaka.

Aktrise uzskata, ka šajā, piecgades šovā vērtēt ģimenes ir vieglāk, jo nav nekādas vokālās lažas, visi ir dziedoši un muzikālu kļūdu gandrīz nekad nav.

«Uzvarēs tā ģimene, kura ieguldīs fināla dziesmās visvairāk darba. Viss šobrīd slēpjas darba spējās, jo to uzreiz var redzēt, kuri ir veltījuši daudz darba visas nedēļas garumā un kuri ne. Tagad nav runa par lažām, bet pārsteiguma momentu,» aizdomājas Pasternaka.

Katrīne domā, ka dziesma stiprina ģimenes un kopā dziedāšana to tikai pastiprina vēl vairāk. Ģimenēm ir jāupurē daudzas lietas, lai atrastu laiku mēģinājumiem, un tas stiprina ģimenes.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu