Piedāvā dokumentālo filmu «Latvijas teniss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par godu Latvijas tenisistu sasniegumiem valsts un pasaules mērogā, jau drīzumā demonstrēs dokumentālo filmu «Latvijas teniss».

Tā skatītājiem atklās Latvijas tenisa dzīvi no pašiem pirmsākumiem līdz mūsdienām, ļaus ieraudzīt šā sporta veida burvību un atklās vēl nezināmus faktus par leģendārām personībām, kā treneri Augustu Mellupu un sportistu Ernestu Gulbi.

Dokumentālā filma Latvijas teniss kanāla skatītājiem atklās daudz interesantu faktu par tenisu, kura pirmsākumi meklējami tālajā 1904.gadā. Dokumentālā filma Latvijas teniss atspoguļos izcilākos spēlētājus laika griežos, spilgtākās uzvaras un leģendārākos trenerus.

Skatītājam būs iespēja izdzīvot tenisa vēsturi dažādos laika posmos,

ļaujot uz to paskatīties pavisam no cita skatpunkta. «Mūsu tenisa dzīve, nu jau gadsimtos mērāma, bijusi simtiem, pat tūkstošiem notikumu bagāta. Daudzi tenisisti ierakstījuši savu vārdu Latvijas sporta vēsturē, izcilākie – arī pasaules tenisa vēsturē. Mēs lepojamies ar viņiem visiem, kuri vairojuši un spodrinājuši mūsu tenisa slavu,» atklāj Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis.

Sporta dzīvi dokumentālajā filmā atklās tādi leģendāri treneri kā Augusts Mellups, Guna Avena, Jānis Jansons, Zaiga Juška un Jānis Juška, kā arī izcilākie Latvijas tenisa spēlētāji Zaiga Jansone–Ivanova, Māris Rozentāls, Andis Fiļimonovs, Andis Juška, Deniss Pavlovs un visu laiku izcilākais Latvijas tenisa spēlētājs Ernests Gulbis, kura vārds pasaulē plaši izskanējis. Filmā Latvijas teniss skatītājiem tiks parādīta arī sporta klubu darbība dažādās Latvijas pilsētās, kā arī pausts redzējums par tenisa spēles burvību un iespējām, kādas paveras katram, kurš savā sirdī izjūt aicinājumu spēlēt tenisu. Dokumentālo filmu Latvijas teniss veido producentu grupa SIA DK Media.

Skatieties dokumentālo filmu Latvijas teniss jau 24.novembrī 16:30 kanālā LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu