Foto: Andervuda «CMA» balvas pasniegšanā pārģērbjas 10 reizes (2)

rus.tvnet.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

2013. gada «CMA» balvas pasniegšanas ceremonija izcēlās ar glamūru, spožumu un šiku, un par to parūpējās dziedātāja Kerija Andervuda.

Trīsdesmit gadus vecā kantri mūzikas izpildītāja, kura pagājušajā gadā balvas pasniegšanas ceremonijā mainīja apģērbu divpadsmit reizes, šogad atļāvās pārģērbties vien nieka desmit reizes.

Dziedātājas tā vakara skatuves partneris Breds Paislijs jokoja par Kerijas nemitīgo pārģērbšanos, uz ko jaunā sieviete atbildējusi: ja viņai tas tiktu atļauts, viņa pārģērbtos vēl vismaz desmit reizes.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Dienu pirms balvas pasniegšanas Kerija presei stāstīja, ka nezina, vai varēs tik daudz tērpus mainīt arī šogad, ka viss ir sagatavots un viņa centīsies pārģērbties, cik bieži vien spēs.

Foto: TT NYHETSBYRN

Beigu beigās slavenajai dziedātājai, šova «Amerikāņu elks» uzvarētājai Kerijai Andervudai tas izdevās veselas desmit reizes.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu