Dženifera Lopesa atklāj savu veiksmes noslēpumu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātāja Dženifera Lopesa beidzot atzinusies, ka karjeras sākumā mūzikas izdevēji, menedžeri likuši viņai ievērot drastiskas diētas, lai Lopesa iegūtu tieši tādas auguma aprises, kādas viņi vēlējušies.

Lopesa vienmēr ir stāvējusi ar kājām uz zemes un ne mirkli nav kautrējusies par savu ķermeni, tāpēc nav ļāvusies runām par diētām un nav tās ievērojusi.

Aktrise atzinusi, ka vienmēr ir lepojusies ar savu ķermeni un karjeras sākumā ļoti cīnījusies, lai varētu to saglabāt tieši tādu, kāds tas ir.

Ar šādu paziņojumu aktrise un dziedātāja klajā nākusi «Cosmopolitan for Latinas» izdevumā.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Jau no jaunības gadiem aktrises ģimene iemācījusi viņai mīlēt sevi, dzīvojot vecāku mājās, latīņamerikāņu rajonā, viņa nav redzējusi atšķirību starp latīņamerikāņu sieviešu augumiem un eiropeisko sieviešu augumiem.

Vēlāk sākot darboties televīzijas šovā «In living color», viņai menedžeris, televīzijas pārstāvji un jauniegūtie paziņas teikuši, ka jāievēro diētas.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Lopesa ir iestājusies par sevi, teikusi visiem, ka ar viņas ķermeni viss ir kārtībā. Viņa ir viņa, un, ja kādam tas nepatīk, tā ir jau to cilvēku problēma.

Dženifera uzsver, ka mirklī, kad pats notici, ka ar tavu ķermeni un tevi pašu viss ir kārtībā, neviens nespēs tevi pārliecināt par pretējo un beigs uzspiest savu viedokli.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Šāda dzīves filozofija aktrisei, dziedātājai, producentei, televīzijas šova «American idol» žūrijas loceklei un dvīņu mammai ir palīdzējusi attīstīt sevi visās nosauktajās jomās.

Ne velti Lopesas latīņamerikānietes ķermeņa formas ne reizi vien ir atzītas par pasaulē seksīgākajām.

Lai tas izdotos, Lopesa iesaka ikreiz, kad ir jādara kas būtisks, jāatkārto sev: es to izdarīšu, man viss izdosies vienkārši lieliski, jāiegalvo sev, ka veiksies, un tad tā arī būs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu