«Queen» Fredija Merkurija lomā vēlas redzēt Benu Višovu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu grupas «Queen» dalībnieki biogrāfiskajā filmā Fredija Merkurija lomā vēlētos redzēt britu aktieri Benu Višovu (Ben Whishaw). Vairākus gadus topošajai filmai par Merkuriju bija piesaistīts britu komiķis Saša Barons Koens, taču šovasar viņš pameta filmas veidotāju komandu, pusēm rodoties radošai nevienprātībai par filmas sižeta gaitu.

Pēdējos mēnešos izskanēja pat minējumi, ka veidotāji varētu atteikties no filmas veidošanas, taču grupas bundzinieks Rodžers Teilors intervijā BBC televīzijā piektdien izteicās, ka norisinās sarunas ar citu aktieri.

Teilors intervijā atklāja, ka «Queen» atlikušie dalībnieki vēlas piesaistīt aktieri, kura vārda iniciāļi ir BV. Kad raidījuma vadītājs minēja Višova vārdu, Teilors atbildēja: «Mēs tā ceram».

Par Koena aiziešanu no filmas Teilors skaidroja, ka viņš un Braiens Mejs baidījušies, ka Koens savas pagātnes lomu dēļ varētu būt pārāk smieklīga izvēle Merkurija lomai.

Mejs arī norādīja, ka Koens Merkurija lomā varētu būt pārāk spilgta izvēle.

«Par to ir grūti runāt, jo mēs esam Sašam ļoti daudz parādā. Viņš bija entuziasma pārņemts par šo projektu un mums daudz palīdzēja, lai aizsāktu tā virzību. Bet galu galā mums likās, ka viņa klātbūtne filmā ļoti novērstu uzmanību no galvenā,» sacīja Mejs, kurš kopā ar pārējiem grupas dalībniekiem ir filmas producents.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Merkurija lomu varētu uzņemties Harija Potera sāgas aktieris Daniels Redklifs, ko pats aktieris ātri vien noraidīja.

«Ikvienam internetā, kurš saka, ka es esmu pilnīgi nepiemērots šai lomai, ir pilnīga taisnība. Es esmu pilnīgi nepiemērots šai lomai!» atzina Redklifs.

Filmas scenāriju veido «Oskara» balvai nominētais Pīters Morgans, kurš strādājis ar tādām biogrāfiskām filmām kā «The Queen» («Karaliene»), «Frost/Nixon» («Frosts pret Niksonu») un «Rush».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu