Mailija Sairusa numur viens arī ASV (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā prognozēts, bez lielām grūtībām bijusī «Hannah Montana» zvaigzne Mailija Sairusa (Miley Cyrus) ar savu jauno albumu iekarojusi arī (tas izdevies arī UKTop40) ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa pirmo vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā Sairusas jaunā studijas plate «Bangerz» pārdota 270 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Šis ir jau piektais numur viens 20 gadus vecās Mailijas kontā.

2006. gadā pirmais «Hannah Montana» albums bija numur viens, arī 2009. gada filmas skaņu celiņš sasniedza topa 1.vietu. Arī «Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus» (2007) un «Breakout» (2008) bija numur 1. Tikai iepriekšējais albums «Can't Be Tamed» pirmajā nedēļā tika pārdots 102 000 kopiju un startēja 3.vietā.

«Bangerz» šonedēļ ir viens no septiņiem jaunumiem top10.

2. vietā šonedēļ Lasvegasas emopopa apvienības «Panic! at the Disco» ceturtais studijas albums «Too Weird to Live, Too Rare to Die». Nedēļas griezumā pārdotas 84 000 albuma kopiju.

Hiphopa dueta «Clipse» dalībnieks Pusha T ar «My Name Is My Name» startē 4.vietā ar 75 000.

Top10 atgriežas arī seriāla «Glee» skaņu celiņš 10. oktobra sērijai «The Quarterback» (veltījums mirušajam aktierim Korijam Monteitam) - EP startē 7.vietā ar 47 000 kopijām.

Jaunais ņūmetāla kolektīva «Korn» albums «The Paradigm Shift» startējis 8.vietā ar 46 000 kopijām.

Šova «The Voice» trešās sezonas uzvarētāja Kesedija Poupa (Cassadee Pope) debitē 9. vietā ar pirmo albumu «Frame by Frame».

Top10 noslēdz rokrupas «Mayday Parade» plate «Monsters in the Closet».

Tikmēr pagājušās nedēļas līderis - Džastina Timberleika jaunā studijas plate «The 20/20 Experience – 2 of 2» noslīdējusi uz 5.vietu, bet 3.vietā Dreiks ar «Nothing Was the Same».

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 6%.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu