Septiņi lielākie slavenību diētu noslēpumi (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Lai saglabātu lielisku fizisko formu, zvaigznēm ir jādomā, ko viņas ēd, ko dzer un kā dzīvo. Gadiem ejot, tas kļūst arvien grūtāk un grūtāk, tomēr populāras sievietes spēj noturēt sevi tikpat labā fiziskā formā kā pusaudžu gados. Ieskaties septiņu Holivudas zvaigžņu diētu noslēpumos.

Halle Berija

Aktrise tikko nosvinēja četrdesmit septiņu gadu jubileju, un viņas figūra ir tādā stāvoklī, ka to apskauž pat padsmitnieces. Lai, gadiem ejot, saglabātu figūru, aktrise seko striktam ēšanas plānam. Diēta sevī iekļauj viegli pārstrādājamu barību, toties alkohols un cukurs ir aizliegti, jo mazina iespēju organismam uzņemt olbaltumvielas. Aktrise ēd daudz svaigu produktu un veselus graudus.

Pinka

Trīsdesmit trīs gadus vecā dziedātāja pēc meitas piedzimšanas zaudēja divdesmit četrus kilogramus svara. Pinka sekoja vegānu diētai, retu reizi apēdot vistas gabaliņu vai zivi. Diētu apvienojot ar sportu, dziedātāja ļoti īsā laika posmā nometa svaru.

Bejonsē

Trīs mēnešus pēc meitas piedzimšanas dziedātāja nometusi lieko svaru. Slavenība ievērojusi mazkaloriju diētu. Bejonsē neēda sarkanas krāsas produktus, uzsvaru lika uz zivju ēšanu, bet rīsus un makaronus aizstāja ar balandām.

Heidija Kluma

Zvaigžņu personīgais treneris Deivids Kiršs četrdesmit gadus veco modeli Keidiju Klumu atgrieza perfektā fiziskajā formā dažas nedēļas pēc viņas otrā bērna piedzimšanas, lai viņa spētu piedalīties «Victoria`s secret» modes skatē. Lai to panāktu, modele ik rītu dzēra proteīnu kokteili, pusdienās ēda brokoļus ar vistu un turku čili vakariņās.

Viktorija Bekhema

Neskatoties uz četru bērnu iznēsāšanu, trīsdesmit deviņus gadus vecā dziedātāja joprojām ir tik tieva kā zīmulis. Dziedātāja uzturā nelieto pārtikas produktus, kuri satur skābi, tādus kā piens, vista, rabarberi un auzas. Papildus tam Viktorija trīs reizes nedēļā dodas uz sporta zāli, lai nostiprinātu figūru.

Dženifera Anistone

Dženifera Anistone saglabā perfektu fizisko formu, uzturā lietojot daudz zaļumu, dārzeņu, proteīnu saturošu ēdienu un kāpostus. Šādu diētu aktrise ievēro pāris mēnešus pirms filmēšanās sākuma.

Foto: AP

Sofija Vegra

Aktrise pa dienu ēd veselīgi, pārsvarā dārzeņu salātus vistas gaļu, bet vakaros pēc filmēšanās lutina sevi un ēd visu, ko vēlas, pat čipsus un frī kartupeļus.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu