Riana uz savu koncertu Londonā dodas ar metro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Barbadosas R&B dīva Riana (Rihanna) trešdien uz savu koncertu Londonā no viesnīcas braukusi ar metro, pārsteidzot citus pasažierus, vēsta "Contactmusic". Dziedātāja bija ģērbusies vienkāršās drēbēs un kopā ar saviem miesassargiem iespraucās pilnajā metro vagonā, priecīgi pozējot fotogrāfijām ar faniem.

"Viņa domāja, ka tas būs jautri. Viņas personāls piekrita, līdz ar to viņa devās uz metro, nopirka biļeti un pamatīgi nošokēja dažus simtus sastrēgumstundas pasažieru," žurnālistiem stāstīja kāda informēta persona.

Kāds no pasažieriem, kuriem palaimējās atrasties ar Rianu vienā metro vagonā, sacīja, ka "viņa bija tāda pati kā citi pasažieri, izņemot milzīgo pavadītāju skaitu. Viņa labprāt piekrita pozēt fotogrāfijām un runāja par koncertu. Fani nespēja noticēt, ka viņi brauc vienā vagonā ar visā pasaulē slavenu popzvaigzni".

Pie galastacijas Rianu sagaidīja automašīna, kas viņu aizveda pēdējos 90 metrus līdz koncertzālei.

Trešdien notika Rianas pirmais koncerts no desmit ieplānotajiem Londonas koncertzālē "O2".

Atgādinām, ka Rianas pēdējais studijas albums "Loud" izdots pagājušā gada nogalē.

Riana Rīgā "Arēnā Rīga" uzstājās 2008.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu